Nem lesz esküvő! Szakított a magyar álompár
Négy év után szakított egymással Dér Heni énekesnő és vőlegénye, Vincze Gábor focista.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem csak, hogy esküvő nem lesz, de szét is ment a magyar álompár: Dér Heni és Vincze Gábor szakítottak.

Dér Heni és Vincze Gábor márciusi nyaralásukon
A júliusi nyaraláson még úgy tűnt, minden rendben van

A 29 éves énekesnő a Blikknek beszélt arról, miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Szakított a magyar álompár

Dér Heni és a focista Vincze Gábor - az egykori válogatott futballista, Vincze Ottó öccse - négy évig alkottak egy párt, 2013 decemberében el is jegyezték egymást, az esküvőre azonban már nem kerül sor.

A lagzit pár héttel ezelőtt lemondták, sokan már ekkor arról suttogtak, gondok vannak az édenkertben. Az énekesnő a Blikknek azt nyilatkozta, a kapcsolatuk elfáradt, sokat veszekedtek.

"A legfőbb oka a szakításnak az volt, hogy rájöttünk: egyszerűen nem illünk össze. Nagyon szerettük egymást, de képtelenek voltunk együtt élni. Nagyon különböző életmódot folytattunk, amelyet rettenetesen nehéz volt összeegyeztetni. Sok értékrendbeli különbség is volt közöttünk, amit ugyan az első pillanattól kezdve tudtunk, de azt gondoltuk, hogy a szerelem majd áthidalja ezeket" - mondta Heni.

Rájöttek, hogy a szerelem sem segít át minden nehézsége, és mivel azt is belátták, hogy egyikük sem fog megváltozni, inkább szakítottak.

"A végén már egy poháron is képesek voltunk összeveszni, mert mindketten nagyon makacs, konok emberek vagyunk. Óriási szerelem volt a miénk, de ez sem volt elég a tartós boldogsághoz" - árulta el.

Fotó: Facebook/Dér Henrietta

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük