Dér Heni összeveszett a vőlegényével! Az énekesnő dühében dalt írt róla
Dér Henit is viszontláthatjuk ma este A Dal című műsorban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Henit ma este, a második elődöntőben láthatjuk viszont az M1-en az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogatójában, A Dal című műsorban.

A 28 éves énekesnő az Ébresztő című számmal szeretne kijutni Bécsbe, amelynek születéséhez egy veszekedés járult hozzá.

Összeveszett a vőlegényével

- A Dal egy igazán dühös délután született meg, amikor összevitáztam a párommal. Arról szól, hogy ne maradjunk szürkék, ne maradjunk állóvízszerűen egy kapcsolatban, hanem tegyünk érte. Mindennap újra kell éleszteni azt a tüzet, ami lángolni fog hosszú éveken át - mondta bemutatkozó kisfilmjében Dér Heni, akit 2013 decemberében jegyzett el szerelme, Vincze Gábor.

Az énekesnőt 2003-ban, a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának első szériájában ismerte meg az ország. 2005-ben a Sugarloaf zenekar tagja lett, akiktől 2013-ban vett búcsút, és szólókarrierbe kezdett. 2014-ben Dér Heni Ég veled című dalával bekerült A Dal 30-as mezőnyébe. A szám nézettsége elérte a hárommilliót.

- Idén annyiban leszek más, hogy komolyabb hangvételű dalt próbáltam megfogni. Tempójában is lassabb, szuggesztívebb. Nem biztos, hogy erre is mindenki táncolni és bulizni fog, de biztos vagyok benne, hogy ugyanannyi ember el fog rajta gondolkodni, és ez a cél - árulta el.

Fotó: MTVA/Penziás Nikolett, főkép - RTL Klub Sajtóklub.

Ezt is szeretjük