Dér Heni tucatnővé photoshopolta az arcát: „Nem is hasonlítasz magadra!”

Dér Henire rengeteg rajongója rá sem ismert a sok filter miatt.

Dér Heni photoshopolt képe
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dér Heni a természetesség híve, mi sem mutatja ezt jobban, mint az Instagram-oldalán megosztott fényképei. Ezeken filterek és Photoshop nélkül mutatkozik, sokszor jelentkezett már be smink nélküli arccal is, amelyet mindig büszkén vállalt a követői előtt.

Most azonban úgy érezte, elérkezett az idő, hogy egy fontos témára is felhívja a figyelmet: a közösségi média és a filterek káros hatásaira, amelyekkel sok nő áltatja és becsapja magát.

Dér Heni photoshopolt képe

Dér Heni a közösségi oldalaira posztolt fotóval sokakat megdöbbentett. Az agyonfilterezett fényképen mintha nem is az énekesnőt látnánk: az effekt teltebb ajkakat, kifogástalan, tökéletes bőrt és fitosabb orrot varázsolt neki, tucatnőként nézett vissza a fotójáról.

„Így néznék ki egy tökéletes Insta világban. Vajon jó dolog becsapni magunkat és mást? Sőt, ha így néznék ki, mi történne? Boldogabb lennék? Szerintem nem. Sőt, az sem, aki eddig múló külsőségekkel bántotta a másikat. Nagyon sekélyes, gyerekes dolog. Inkább bántás helyett dobj oda valakinek egy smiley-t. :) Meglepődnél, ha visszamosolyognának ugye? Meghiszem azt. #tucatfilter #hiddelamasiksemigynezki #anegativcsalódássokkaljobbanfáj #azlégyakivagy” - írta a  posztjában.

A kommentelőket érdekes módon megosztotta a fotójával, páran azt írták, gyönyörű, míg mások szerint rá sem lehet ismerni az eredeti vonásaira a filter miatt, jobban néz ki természetes valójában.

„Szép vagy te így is, meg úgy is!”

„Nagyon jó ez a fotó, Heni! Nekem tetszik és gyönyörű vagy!”

„Drága Heni, te úgy vagy gyönyörű ahogy vagy. Minden filter nélkül! Te kívül belül igazi vagy és árad belőled a harmónia!”

"Rád sem ismerni ezen a képen!"

„A természetes szépség az igazi. Így eredetien vagy szép úgy, ahogy vagy! Élőben meg nem ismerni meg némelyik nőt, szégyen. Így vagy szép természetesen!” - dicsérte egy rajongója.

Nézd meg, hogyan fest Tolvai Reni retusálás nélkül!

Tolvai Reni mostantól csak filtermentes képeket posztol magáról az Instagramra, hogy jó példát mutasson.

Ilyen Tolvai Reni arca retusálás nélkül: eddig a Photoshop rabja volt

Tolvai Reni mostantól csak filtermentes képeket posztol magáról az Instagramra, hogy jó példát mutasson.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük