Nem bírt tovább hallgatni! A magyar énekes élő adásban vallott egészségi állapotáról
Demjén Ferencnek elege lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demjén Ferenc megunta, hogy ismét felröppentek a pletykák romló egészségügyi állapotáról és állítólagos alkoholizmusáról, így a tettek mezejére lépett: hétfőn tiszteletét tette az RTL Klub 8.08 című reggeli műsorában, hogy egyszer és mindenkorra a nagy nyilvánosság előtt kijelentse: kutya baja.

Mint a 67 éves énekes kissé felháborodottan elmesélte, ő nagyon is komolyan veszi a saját egészségét, ezért évente egy mindenre kiterjedő egészségügyi vizsgálaton vesz részt - és szerencsére a leletei most is negatívak lettek. Egyedül a cukorbetegségére kell odafigyelnie, azt azonban napi két szem tablettával kordában tartja.

Nem is igazán érti, miért híresztelik róla, hogy betegeskedik, hiszen rengeteg koncertje és fellépése volt, és a nyár folyamán lesz is a bandájával, és mint mondja, azt nem lehetne betegen csinálni.

És valóban, elég csak megnézni a Facebook-oldalát és a hivatalos weboldalát, ahol rengeteg fotó tanúsítja, a színpadon még mindig ugyanolyan energikus, mint régen volt.

- Abszolút jól vagyok, de ez természetes - erősítette meg a tévénézőknek, remélve, hogy ezzel végre pontot tehet az egészségét firtató pletykák végére.

Fotó: Facebook/Demjén Ferenc

Képek Cserháti Zsuzsáról

Cserháti Zsuzsa két évvel volt fiatalabb Demjén Ferencnél, nézegess fotókat az életéből!

Ezt is szeretjük