Élő adásban sírta el magát! A TV2 műsorvezetője ezért tört ki könnyekben
Demcsák Zsuzsa nem bírta visszatartani könnyeit élő adásban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Élő adásban kezdett el sírni Demcsák Zsuzsa, aki a TV2 reggeli műsorát vezeti. A csinos tévésnek a meghatottságtól eredtek el a könnyei, ugyanis kollégái meglepetéssel kedveskedtek neki.

A tévés augusztus 21-én ünnepelte 35. születésnapját, és ennek tiszteletére műsorvezető társa verssel és virággal készült.

Sírva fakadt

- Az én kolléganőmnek, a Zsuzsinak ma van a születésnapja! Elárulhatjuk, mert nagyon készült rá, 35 éves. Zsuzsi, ez a szép csokor virág, ami sok pénzbe került, a te születésnapodra készült, de ahhoz, hogy átadjam, kell egy vers. Zsuzsi 35! Zsuzsi, Zsuzsi, mit érzel? Szülinapod van? Élvezed? Jól van, Zsuzsi, örülj csak neki, ma vagy 35, boldog szülit! - próbált humorizálni Kárász Róbert.

A 35 éves műsorvezető úgy érzi, új szakasz kezdődik az életében. Mint ismert, 2012 októberében állt a nyilvánosság elé azzal, hogy elköltözött férjétől, és már a válópert is elindította. Akkoriban mindenki azt találgatta, mi állhat a szakítás hátterében, ami ki is derült: Demcsákot folyamatosan bántalmazta a férje.

A tévés akkor elmesélte, nem bírt kilépni ebből a romboló kapcsolatból, mert túlságosan is ragaszkodott ahhoz az elképzeléséhez, hogy tökéletes családja legyen. Másfél évébe került, míg be tudta látni, csak egy vágyálomba kapaszkodik, túlságosan különböznek a férjével ahhoz, hogy valóban boldogok lehessenek.

Sikerült talpra állnia

Most már úgy érzi, sikerült talpra állnia, és már nem fél hibázni sem. A túlzott megfelelni vágyása miatt roppant össze az élete, ám most, hogy mindezt már el tudta engedni, jobban érzi magát, és volt férjével is sikerült egy baráti kapcsolatot kialakítaniuk.

Augusztus 20-án a műsorvezető annyit írt ki a Facebook-profiljára, hogy "9 éve a mai napon... Bár holnaptól minden más lesz". Akkor volt ugyanis a házassági évfordulójuk, másnap pedig a 35. születésnapja.

Fotó: Facebook

Ezt is szeretjük