Demcsák Zsuzsa sírva érkezett a forgatásra! Megszólalni is alig tudott az esti műsorban
Demcsák Zsuzsa a Hal a tortán forgatására érkezett sírva.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa sírva érkezett a TV2 Hal a tortán című műsorának forgatására, amelynek eheti adásaiban ő is szerepel.

A TV2 műsorvezetője a főzős műsor szereplőinek végül nagy nehezen el tudta mesélni, miért eredtek el a könnyei.

Sírva érkezett a forgatásra

- Nagyon megijedtem, amikor Zsuzsa már sírva jött be a televízióba, és kérdeztem, hogy "Zsuzsikám, mi van?", de annyira sírt, hogy nem tudott megszólalni - mesélte a Hal a tortán kulisszái mögött Bangó Margit, aki a Király Viktornál rendezett hétfői vacsora alatt is rákérdezett arra, mi volt a baj, szabad-e erről egyáltalán faggatni.

Demcsák Zsuzsa könnybe lábadt szemmel csak annyit tudott válaszolni, hogy "Persze!", de még hosszú pillanatokba telt, amire ténylegesen meg bírt szólalni.

- Nem könnyű időszakot élek át, nehéz. Nekem azt gondolom, egy gyenge pontom van, azok a gyerekeim. Tehát semmi mással nem lehet engem bántani - mondta.

A 64 éves Kossuth-díjas előadóművész azt tanácsolta, mindig lebegjen a szeme előtt a két gyönyörű gyereke, és ne feledje, milyen szép, intelligens, okos.

- Nagyon szomorú vagyok amiatt, hogy milyen rágalmak értek az elmúlt napokban, ezt nem lehet palástolni. Azt gondolom, az a legnormálisabb, hogy azokat az embereket, akikkel egy héten keresztül minden estémet eltöltöm, beavatom bizonyos dolgokba, hogy lássák azokat, főleg, ha ilyen szeretettel közelítenek hozzám, mint azt ők teszik - árulta el a színfalak mögött Demcsák Zsuzsa.

Fotó: TV2/Hal a tortán

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük