Ő az a műsorvezető, aki már 15 éve Demcsák Zsuzsa mellett áll
Nézd meg!
Demcsák Zsuzsa kiposztolta, ki áll mellette már 15 éve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mély barátságok kiállják az idő próbáját. Ezt Demcsák Zsuzsa is tudja, nemrég ki is posztolt egy fotót arról a személyről, aki 15 éve mellette áll jóban-rosszban. 

A barátnő nem más, mint a szintén műsorvezető Kandász Andrea, aki a Feminának mesélt barátságukról, megismerkedésükről.

Barátság a Tények folyosóján

Nem sokkal a TV2 indulása után Kandász Andrea éppen sietett a vágószobába, mert az aznapi Tényekben az ő riportját szánták az első helyre.

- Mégis megtorpantam egy pillanatra, mert a folyosó végén megpillantottam egy ismeretlen, gyönyörű lányt, aki határozott léptekkel vágta a padlóhoz a magassarkút, de közben tétován tekintgetett körbe. Aztán, ahogy meglátott, elkezdett szaladni egyenesen felém - idézte fel az első találkozást.

Ennek nem igazán örült, mert nem hiányzott neki egy újabb műsorvezető-jelölt, aki ráadásul néhány perccel adás előtt pécézte ki magának.

- Aztán minden egy pillanat alatt történt. Bemutatkozott, elmondta, hogy gyakornok lesz, és hogy kérdezhet-e egy-két dolgot. Kedves volt, mosolygós, vicces, egészen csitri és feltűnően okos. Nem volt szívem nemet mondani, úgyhogy gyorsan megvágtam az anyagot, és a folyosón elmeséltem neki mindent, mintha száz éve ismerném - mesélte az év riportere díj kétszeres birtokosa.

A tánc és a síelés nagy rajongói

- Órákat álltunk ott úgy, hogy egymás szavába vágva meséltünk az életünkről, ahogy azóta is. Azt hiszem, hogy ez is, az azonnali barátság is, akár a szerelem - kémia. A hormonjaink felismerik egymást. Úgyhogy immár 15 éve nagyon jó "házasságban" élünk. Boldog vagyok, hogy ott lehettem, amikor rájött, hogy babát vár, amikor férjhez ment vagy amikor az első szakmai sikereit aratta. És most is olyan jó látni, hogy milyen fantasztikus gyerekeket nevel. Elképesztően jó anya. Imádja a gyerekeit.

Bár a Mokka műsorvezetőjének minden perce be van osztva, Kandász Andrea azt mondja, az elmúlt 15 évben egyetlenegyszer sem fordult elő, hogy amikor szüksége lett volna barátnőjére, az azt mondta volna, most nincs ideje.

- Mindig rám ér. Ezt nem mindig tudom viszonozni, sajnos. Vannak adósságaim ezzel kapcsolatban. Nem voltam ott minden helyzetben, amikor kellett volna, remélem, hogy törlesztek majd az elkövetkezendő években.

Demcsák Zsuzsa a barátnője sikereinek is őszintén, szívből, érdek nélkül tud örülni, ha pedig az a szívére vesz valamilyen kudarcot, mindig van egy nagyon telibe találó, vigasztaló mondata.

- Szeretjük kiönteni egymásnak a szívünket. Nagyon jókat tudunk együtt nevetni, zeng az étterem, ha együtt vagyunk, de persze sírtunk is már egymás vállán. Mindketten nagyon makacsak vagyunk, maximalisták a munkában és az élet minden területén. Mindkettőnket így neveltek.

Közös hobbijaik is vannak, az egyik ilyen a tánc. Amikor mások már régen a parkett szélén pihegnek, ők még mindig ropják.

- A férjem mindig nevet, amikor bulizni indulunk, és reménykedve megkérdezi: ugye, Zsuzsi is jön? Közismert, hogy a nyilvános rendezvényeken is, amikor megszólal a zene, néhány vegyes páros után mindig egymásnál kötünk ki. Imádunk együtt táncolni. A maximalizmusunk nemcsak a munkánkban köt össze, energiabombák vagyunk a táncban is.

Síelni is mindketten szeretnek, tavaly is együtt voltak egy nagyobb csapattal, gyerekestül, családostul Ausztriában.

- Vannak ad hoc programjaink is. Nagyon jó kis nap volt, amikor együtt bringáztunk a Dunakanyarban a gyerekeinkkel és a férjemmel, aztán vacsiztunk egy jót, és csak bámultuk a Dunát. Tökéletes nap volt! - zárta a beszélgetést az az Utazás Nagykövete.

Fotó: Kandász Andrea, főkép: TV2 Sajtószoba.

Ezt is szeretjük