Demcsák Zsuzsa élő adásban szólt a műsorvezetőtársának
Demcsák Zsuzsa a Mokka ma reggeli adásában osztotta ki kollégáját, Istenes Lászlót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa a Mokka mai adásában röviden beszólt műsorvezetőtársának, Istenes Lászlónak, miután az már másodszor jegyezte meg, hogy nem tudja, miről beszélnek a vendégeik. Weisz Fanni és párja a TV2 reggeli műsorában többek között arról is mesélt, hogy nem hagyják, hogy beárnyékolja boldogságukat néhány őket kritizáló újságcikk. Hajmásy Péter Pál azt mondta, nem érdekli, ha őt támadják, csak Fanni boldog legyen, ne bántsa senki. 

- Miről van itt szó? Nem olvastam - kérdezte Istenes László, mire Péter azt mondta, nem baj, nem lényeges, inkább ne is menjenek bele.

A beszélgetés végén Weisz Fanni azt mondta, már lassan megszokta az előítéleteket, és igyekszik inkább a pozitívumokat felfedezni, de Istenes ismét nem értette, miről van szó.

- Guglizhatok egész délelőtt, hogy ezt most elolvassam. Fogalmam sincs, hogy miről beszélgetünk, de nem baj, lehet, hogy így is hagyom, nem érdekes - mondta.

- Laci, néha fel kell készülni egy-egy beszélgetésre - mondta erre Demcsák Zsuzsa, de a mondat végi kacagásból ítélve csak viccelődött kollégájával.

Fotó: TV2

Demcsák Zsuzsa plasztikáztatott - Fotókon a látványos változás

Nézd meg azokat a hazai sztárokat, akik nem titkolják, az arcukon látható változást szépészeti beavatkozásnak köszönhetik!

Ezt is szeretjük