Otthonában lett rosszul! A magyar zenészt azonnal kórházba szállították
A részletek
Deák Bill Gyula szívinfarktust kapott, az intenzíven ápolják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap lett rosszul otthonában Deák Bill Gyula, akit azonnal kórházba szállítottak. A zenész szívinfarktust kapott, azóta pedig kiderült, a bajt egy tüdőgyulladás tetézi.

Állapota kielégítő, de még mindig az intenzíven fekszik, és rengeteg pihenésre van szüksége.

A Facebookon tették közzé

A kőbányai születésű, 64 éves énekes még 12 sem volt, amikor egy orvosi műhiba miatt amputálták az egyik lábát. A fiatal srác ezt követően hatalmas akaraterővel, lépésről lépésre építette fel karrierjét.

Elsősorban bluesénekesként vált ismertté, ő játszotta Tordát Szörényi Levente és Bródy János rockoperájában, az István, a királyban. Tagja volt a Syrius együttesnek és a Hobo Blues Bandnek, majd megalapította a Deák Bill Blues Bandet.

Hétfőn a családja tette közzé a rossz hírt a Facebookon, miszerint a zenészt szívroham miatt kórházba szállították. Azóta rajongók ezrei fejezték ki támogatásukat az ő Bill kapitányuknak a közösségi oldalon.

- Először az ügyeletre vittük, aztán onnan este autót hívtak, és áthozták a klinikára, itt hajnal háromkor megtörtént a katéterezés, de aztán sajnos jött a szövődmény is, ugyanis tüdőgyulladást kapott - mesélte a zenész unokaöccse a TV2 Aktív című műsorában.

A felesége daganatos

Jelenleg az intenzív osztályon ápolják, rengeteget kell még pihennie, de szerencsére a felépülés jelei is megmutatkoznak, már evett is egy kicsit.

- Tegnap estig ott voltunk nála a kórházban, kielégítő volt az állapota, jobban érezte magát, nagyon köszöni a rajongóknak és a zenésztársaknak a támogatást. A tüdőgyulladással még nem tudtak az orvosok foglalkozni, mert eddig a szívével voltak elfoglalva, de hamarosan azt is kezelik - mondta el a zenész menye telefonon a Mokkában.

Deák Bill Gyula feleségéről egyébként nemrég derült ki, hogy daganatos beteg, amit az egész család nehezen visel, és valószínűleg ez is hozzájárulhatott az infarktushoz.

Ezt is szeretjük