Erre senki sem számított! Váratlan fordulat állt be Damu Roland ügyében

Damu Roland édesapja, Damu Rudolf beperelte a fiát elítélő bírónőt, mert szerinte etikátlan volt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Újabb váratlan fordulat következett be Damu Roland ügyében, a Blikk információi szerint ugyanis a színész édesapja, Damu Rudolf a közelmúltban beperelte Szabó Noémi bírónőt, aki fiát első fokon hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Mint ismeretes, a Jóban Rosszban egykori sztárját 2010 novemberében tartóztatta le a rendőrség, miután exbarátnője, Palácsik Tímea feljelentést tett ellene egy dulakodást követően.

"A bírónő etikátlan volt"

A bíróság első fokon végül hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélte erőszakos közösülés, kétrendbeli személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés vádjában - ám ezt Damu Roland igazságtalannak tartja.

Édesapja most azért döntött úgy, hogy beperli Szabó Noémit, mert véleménye szerint a bírónő etikátlan volt, szolgálati titkokat sértett meg, amikor a Frizbiben néhány héttel ezelőtt nyilvánosan beszélt a tárgyalásról.

Damu Rudolf egyébként hisz fia ártatlanságában, a legnagyobb figyelem pedig továbbra is az utolsó szakértői véleményt övezi, amely állítólag cáfolja a 38 éves színész ellen felhozott vádakat.

Magyar sztárok összetűzésben a törvénnyel

Nem Damu Roland az egyetlen magyar híresség, aki az elmúlt évek során összeütközésbe került a törvénnyel. Nézd meg óriás képgalériánkat, amiből megtudhatod, milyen rendőrségi ügyei voltak a magyar sztároknak.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük