Dallos Bogi édesanyja gyönyörű nő - Fotón az 57 éves Ági
Dallos Bogi édesanyja szépségét örökölte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi, az X-Faktor női mentora az ország egyik leggyönyörűbb énekesnője. Volt is kitől örökölnie a jó génjeit, ugyanis 57 éves édesanyja, Ági nagyon csinos nő.

A 22 éves sztár a Best magazin kedvéért fotózkodott együtt édesanyjával, még a lap októberi számának címlapjára is felkerültek. Közös képüket a címlap bal alsó sarkában láthatod. A hetilapnak adott közös interjújukból kiderült, hogy Ági 35 esztendős volt, amikor világra hozta lányát.

- Tényleg nagyon szoros a viszonyunk, a szüleimet a barátaim is jól ismerik. Anyut gyakran vonjuk be beszélgetésekbe, még a barátnőim pasiügyeiről is tud - mesélte Dallos Bogi a magazinnak.

Az is kiderült, hogy az énekesnő édesanyja mindig határozottan elmondja a véleményét, és hogy Ági nagyon ad a megjelenésére, ezt pedig a lányától is elvárja. Az ízlésük nagyon hasonló, emellett a humoruk is megegyezik, ellenben a személyiségük teljesen más.

- Én az érzelmeim alapján döntök, hirtelen ítélek és reagálok, ő megfontoltabb, jól tud érvelni, ebben az apjára hasonlít - mondta az édesanya, aki nagyon büszke egy szem lányára.

Sok időt töltenek együtt, szabadidejükben rengeteget beszélgetnek, filmeznek vagy éppen zenét hallgatnak, együtt utazni is szeretnek. Látszik, hogy roppant szoros a kapcsolatuk, az énekesnő nagyon felnéz az édesanyjára.

- Nekem ő a példaképem, határozott, erős, stílusos, csinos nő, aki felépítette a vállalkozását, az pedig egyenesen fantasztikus, ahogy apuval és velem törődik - fogalmazta, majd hozzátette, reméli, hogy ha egyszer családja lesz, ő is ugyanolyan gondoskodó lesz, mint Ági.

Vörös bombázó ByeAlex húga

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő ByeAlex húga, Amarilla.

Ezt is szeretjük