Tomán Szabina hófehér, földig érő ruhában ragyogott: íme a Daalarna divatbemutató sztárja

A Daalarna Midsummer Fashion Show-t több női sztár is a közönség soraiban nézte végig.

Sztárok a Daalarna Midsummer Fashion Show-n
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos hazai sztár, köztük Tomán Szabina is részt vett a Daalarna Midsummer Fashion Show-n. A szentendrei Daalarna Gardenben rendezték meg, ami először nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára.

Sztárok a Daalarna Midsummer Fashion Show-n

A legújabb két Daalarna esküvői és alkalmi kollekció, az ILLUSION és WHITE SWAN mellett különleges, kizárólag erre az alkalomra tervezett ruhákkal is készült a tervező, Benes Anita.   

- A korábbi évek kora tavaszi bemutatói után nagyon vágytam már egy olyan eseményre, amit napsütésben, a szabadban, igazi fesztiválhangulatban rendezhetünk meg. Már csak azért is, mert az esküvői ruháknak is a leginkább a nyár és szabad tér a szezonja, úgyhogy ezzel vált igazán autentikussá az élmény a résztvevők számára.

A különleges divatbemutatón számos olyan női sztár is megjelent, akik Daalarna kreációt viseltek az esküvőjükön. Közéjük tartozik Tomán Szabina is, aki tavaly májusban a sztárok közül elsőként tarthatta esküvőjét a Daalarna Gardenben - természetesen egy Benes Anita által megálmodott menyasszonyi ruhában. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhában jelent meg Tomán Szabina és a többi sztár a Daalarna Midsummer Fashion Show-n.

Cover-fotó: Daalarna/Schuster Hanna

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük