Bevállalta! D. Tóth Kriszta így még nem állt kamerák elé

Sztárhölgyek smink nélkül

D. Tóth Kriszta hazánkban elsőként vezetett műsort smink nélkül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyarországon még senki nem vállalta be azt, amit D. Tóth Kriszta: a műsorvezetőt a DTK Show most ma esti adásában mindenféle smink nélkül láthatják a nézők, ezért is kapta a mai DTK a Smink nélkül alcímet. A sminkszobában készült előtte-utána fotókat most olvasóink is megnézhetik.

- Ahogy az adás egyik vendége, Nánási Pál mondta a beszélgetés közben: ez a szakma illúziót árul. Nincsenek tökéletes nők, a magazinokban megjelenő képek mögött sok szakember munkája áll. Régóta szerettem volna ezt a háttérmunkát, az érintettek életét, kompromisszumait egyszer bemutatni - nyilatkozta a 37 éves sztár a Feminának. 

Ezért hívta meg Nánási Pált, aki legvadabb Photoshop-élményeit is megosztja ma este a nézőkkel, valamint ismert modelleket, a ma is csodaszép Sütő Enikőt, Benedek Tibor feleségét, Epres Pannit, illetve a plus size modellként nagy karrier előtt álló Farkas Évát. Emellett beszél a szépségről két gyönyörű színésznő, Almási Éva és lánya, Balázsovits Edit is.

Nézd végig összeállításunkban, hogy néznek ki a hazai sztárhölgyek  sminkkel, leheletnyi festékkel, illetve anélkül!

Wolf Kati igazi természetes szépség

Wolf Kati 2011 nyarán az RTL Klub Reggelijében járt, ahová bátyja, a nála hat évvel idősebb Gábor is elkísérte. Az énekesnő egy lenge nyári ruhát viselt, arcán pedig szinte semmi smink nem volt, ám így is beragyogta a stúdiót természetes szépségével.

Igazi természetes szépség! Wolf Kati smink nélkül is elragadóan bájos

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük