Bevállalta! D. Tóth Kriszta így még nem állt kamerák elé

Sztárhölgyek smink nélkül

D. Tóth Kriszta hazánkban elsőként vezetett műsort smink nélkül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarországon még senki nem vállalta be azt, amit D. Tóth Kriszta: a műsorvezetőt a DTK Show most ma esti adásában mindenféle smink nélkül láthatják a nézők, ezért is kapta a mai DTK a Smink nélkül alcímet. A sminkszobában készült előtte-utána fotókat most olvasóink is megnézhetik.

- Ahogy az adás egyik vendége, Nánási Pál mondta a beszélgetés közben: ez a szakma illúziót árul. Nincsenek tökéletes nők, a magazinokban megjelenő képek mögött sok szakember munkája áll. Régóta szerettem volna ezt a háttérmunkát, az érintettek életét, kompromisszumait egyszer bemutatni - nyilatkozta a 37 éves sztár a Feminának. 

Ezért hívta meg Nánási Pált, aki legvadabb Photoshop-élményeit is megosztja ma este a nézőkkel, valamint ismert modelleket, a ma is csodaszép Sütő Enikőt, Benedek Tibor feleségét, Epres Pannit, illetve a plus size modellként nagy karrier előtt álló Farkas Évát. Emellett beszél a szépségről két gyönyörű színésznő, Almási Éva és lánya, Balázsovits Edit is.

Nézd végig összeállításunkban, hogy néznek ki a hazai sztárhölgyek  sminkkel, leheletnyi festékkel, illetve anélkül!

Wolf Kati igazi természetes szépség

Wolf Kati 2011 nyarán az RTL Klub Reggelijében járt, ahová bátyja, a nála hat évvel idősebb Gábor is elkísérte. Az énekesnő egy lenge nyári ruhát viselt, arcán pedig szinte semmi smink nem volt, ám így is beragyogta a stúdiót természetes szépségével.

Ezt is szeretjük