Friss: jön a baba az RTL Klub híradósánál! A Facebookon tudatta az örömhírt

Apa lesz D. Tóth András, az RTL Klub híradósa.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Apa lesz D. Tóth András. Az RTL Klub híradósa a Facebook-oldalán tudatta az örömhírt.

A 34 éves tévés és felesége először örülhet gyermekáldásnak, amit mindketten nagyon izgatottan élnek meg.

Apa lesz az RTL Klub híradósa

D. Tóth András és párja, a korábban ugyancsak tévésként dolgozott Adrienn a somogyi megyeszékhelyen nőtt fel, onnan ismerik egymást. 2011-ben szerettek egymásba, 2013 májusában pedig össze is házasodtak. Már akkor sem titkolták, hogy szeretnének kisbabát.

- Most már mind a ketten abban a korban vagyunk, hogy beszéltünk róla. Az esküvő után a természetre fogjuk bízni - mondta a tévés a Reflektorban.

D. Tóth András az örömhírt végül tegnap jelentette be a Facebookon.

"Sosem tudtam, hogy van-e nagyobb boldogság annál, mint amikor az ember megtudja, hogy gyereke lesz. Most már tudom, hogy nincs, ugyanis jövő év elején kisbabánk születik. Nagyon vártuk őt és mindketten kimondhatatlanul boldogok vagyunk.

A következő hónapok egyszerre izgalmasak és meghittek lesznek, éppen ezért megpróbáljuk a lehető legjobban megtartani ezt a csodát magunknak és a családunknak.

Mostantól gyakran találkozhattok majd velem is a babaruha osztályokon, és a pelusoknál, mert azt már most eldöntöttem, hogy minden pillanatnak aktív részese szeretnék lenni a legelejétől.

Leendő büszke apukaként azt szeretném kérni, hogy fogadjátok el, hogy a feleségemmel ezt az óriási örömöt szeretnénk magunkban és nem a nagy nyilvánosság előtt megélni. Nagyon köszönjük!" - írta.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Facebook/D. Tóth András

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük