Titokban lett apa Czeizel Endre! 43 évvel fiatalabb párja kislánnyal ajándékozta meg
Czeizel Endre 79 évesen lett ismét apa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czeizel Endre 79 évesen titokban ismét apa lett, derül ki M. Kiss Csaba könyvéből, amely a híres orvos-genetikus munkásságát és életét mutatja be.

A rákbeteg magyar híresség, aki április 3-án töltötte be a 80. életévét, a kötettel kíván elbúcsúzni az őt tisztelőktől és szeretőktől.

79 évesen lett ismét apa

Czeizel Endre 66 évesen, a bírósági tárgyalásai során ismerte az akkor jogásznak tanuló Dórit. Egymásba szerettek, de a genetikus maga sem gondolta, hogy a kapcsolatuknak komoly folytatása lesz, árulta el a könyvben, amelyből a Blikk részleteket közöl.

A fiatal nő előtt nem hallgatta el, hogy nem hagyja el feleségét, aki már négy évtizede hű társa, ugyanakkor a nejének is elmondta, beleszeretett valakibe.

Azt gondolta, már nem lehet gyermeke, párja aztán mégis teherbe esett, és 2006-ban megszületett kisfiuk, Andriska. A hétköznapokat a feleségével töltötte, a társasági eseményeken is vele jelent meg, míg a hétvégéken párja és kisgyereke mellett volt.

Az első fél éves kemoterápiát követően biztos volt benne, hogy fogamzóképtelen, Dóri mégis ismét várandós lett, tavaly augusztusban pedig világra jött a kislányuk, Fanni.

Czeizel Endrének első feleségétől három gyermeke született, második nejével nem született utódjuk.

Fotó: Facebook/FEM3Café

Ezt is szeretjük