Csuti párja természetes szépség: Bianka bikinis alakja is irigylésre méltó

Csuti és párja, Bianka a féléves évfordulójukat ünnepelték, közös fotót is posztolt az influenszer üzletember.

csuti-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csuti és párja, Sudár Bianka a féléves évfordulójukat ünneplik, az influenszer üzletember ebből az apropóból közös fotót posztolt. 

„Egyre többet tapasztalunk egymásból, egyre jobban vesszük az akadályokat és én ezt az egészet, egyre jobban élvezem veled @sudarbius ! #together #stepbystep #halfyear #love” - írta a képhez. 

Csuti párja, Bianka

A kommentelők imádták a fotót, szerintük a fitneszedzővel nagyon összeillenek, és többen is írták, hogy Bianka természetes szépség. 

„Sugárzik a képről, hogy működik a kémia. Ez a legfontosabb!”

„Ez a kapcsolat, annyira szép, annyira csendes, és nem magamutogató. Ez egy normális kulturált kapcsolat a mai "celeb" életben.”

„Nagyon szép a hölgy, természetes szépség.”

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A pár márciusban egy dominikai nyaraláson vett részt, ami az akkor pár hónapos kapcsolatot csak még jobban megerősítette. Bianka bombázó a bikinis fotón, de Csuti nem csak a külsejébe szeretett bele. 

- Elfoglalt ő is, fitneszedző, a diplomája megszerzése után pedig vezetést és szervezést tanul mesterfokon. Szeretem, ha egy nő okos, számomra fontosak az ő céljai is. A lehető legjobb tudásom szerint támogatom, szoktunk együtt tanulni. Figyelünk a másikra, és támogatjuk a másikat minden téren - mesélte a nyaralás alatt Csuti a Hot! magazinnak

Nézd meg Csősz Bogi új párját! 

Az üzletasszony egy évvel a szakítás után újra szerelmes, először mutatta meg új párját a nyilvánosságnak.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük