Csűrös Karola meglepő vallomása! Ultimátumot adott a férjének
Csűrös Karola házassága alatt egyszer fenyegetőzött válással, mégpedig egy szerep miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csűrös Karola már lassan 50 éve, 1966 óta Horváth Ádám rendező felesége.

Szinetár Miklós és férje, Horváth Ádám társaságában
50 éve a Madách Színház tagja
A Szomszédok Etusaként
Csűrös Karola fiatalon

Házasságuk példa értékűnek számít, a közkedvelt színésznő csak egyszer hozta szóba a válást, akkor is csak egy szerep miatt.

Öt évtizede együtt

Még kezdő színésznő korában, Győrben ismerte meg férjét, egy, a városról készült műsornak köszönhetően.

Ezt követően három évig nem találkoztak, majd amikor a sokak által Karcsinak becézett művésznő Pestre költözött, és a Madách Színházba szerződött, az időközben első feleségétől már külön élő rendező azonnal ostromolni kezdte.

Annak az ifjú karmesternek, akivel Csűrös Karola már egy ideje együtt járt, végül mennie kellett, mert a színésznő érzelmei sem voltak közömbösek Horváth Ádám iránt.

1963 óta együtt élnek, 1966-ban házasodtak össze. Egyébként nemcsak házastársához hű, de a Madách Színházhoz is, 50 éve tagja a társulatnak, amit 2012-ben meg is ünnepeltek. 

Válással fenyegetőzött Etusért

Csűrös Karola sokáig nem dolgozott együtt Horváth Ádámmal, mert nem tartotta összeegyeztethetőnek, hogy olyan ember legyen a rendező, akivel együtt él. Egy kivételt tett csak, de akkor ultimátumot is adott hites urának.

- Amikor a Szomszédokat tervezte, akkor közöltem vele: ha nem én lehetek Etus, elválok - mesélte egy, a Hot! magazinnak adott interjúban.

Férje nevetve azt válaszolta, hogy nem él a kínálkozó lehetőséggel, mert ő Etus szerepét amúgy is feleségének találta ki. Azt egyikük sem szerette volna, ha arról kezdenek el pusmogni, hogy azért került be a sorozatba, mert a férje rendezi, azért Horváth Ádám vele volt a legszigorúbb.

A Szomszédok első részét 1987 februárjában adták le. Annak ellenére, hogy az  utolsó, 331. fejezete 1999. december 30-án került adásba a Magyar Televízióban, máig az egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozat, többször is ismételték.

A 2004-ben indult Életképekben szintén Horváth Ádám rendezte a feleségét, aki itt Karcsi doktornőt alakította. A sorozatban, amelynek forgatókönyvét ezúttal is a Kossuth-díjas tévérendező írta, játszott egyébként Csűrös Karola Szomszédok-beli kollégája, Kulka János is.  

Fotó: Madách Színház

Ezt is szeretjük