A luxusfeleség, Csősz Bogi milliókat veszített - Nem fogod elhinni, mi történt vele
A török gazdasági válság Csősz Boglárka és férje pénztárcájának sem tett jót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Boglárka fényűző életébe 2017-ben kaphattak bepillantást a magyar nézők, ugyanis akkor tűzték műsorra a VIASAT3-on a Feleségek luxuskivitelben című reality-t. Megtudhatták róla, hogy török milliárdos férjével, Burak Taluval egy 1400 négyzetméteres luxusvillában éli életét, a házból pedig mesés kilátás nyílik a Boszporuszra, a ruhatára csak méregdrága ruhákból áll, ha pedig egy nyilvános eseményre megy, sosem hordja kétszer ugyanazt a kreációt. A színésznőként és üzletasszonyként tevékenykedő Csősz Boglárka azonban az utóbbi időszakban nehezebb időszakot él meg, ami az anyagiakat illeti, ugyanis a török gazdasági válság őket is érintette.

Csősz Bogi milliókat veszített

A 35 éves sztár a Borsnak mondta el, hogy az utóbbi két évben luxuskozmetikumokat forgalmazott, két szalont is működtetett, ám a török gazdasági válság és a török líra gyengülése miatt muszáj volt eladnia a cégét, melyben hosszú évek kemény munkája és több ház ára benne volt.

- Tavaly az egyik kozmetikámat már eladtam, próbáltam a másikkal kihúzni ezt az időszakot, de anyagilag számomra is tarthatatlan volt a helyzet: szó szerint egyik napról a másikra 25 százalékot ugrott a helyiség bérleti díja. Most a török emberek nagy részének a mindennapi megélhetés is komoly gondot okoz, luxuskozmetikumokra már nem marad pénzük - magyarázta a napilapnak.

Elárulta, bár kisebb mértékben, a férjét is érinti a jelenlegi török gazdasági helyzet. Az elértéktelenedés miatt egy nap akár milliókat tud bukni a luxusfeleség, emiatt több alkalmazottját is el kellett bocsátania. Bevallása szerint rettenetesen megviselte mindez, ami történt, ráadásul a termékeit is csak a harmadáért tudta eladni, ez további veszteséget generált. A sok rossz nem törte meg teljesen Csősz Bogit, már vannak tervei a jövőre nézve.

- A következő években Törökországon kívül igyekszem érvényesülni, és az itt szerzett tapasztalataimat hasznosítani. Rengeteg előadást tartottam, és hasznos kapcsolatokat építettem ki, remélem, hamarosan valami újba foghatok. Eközben a filmes, a karitatív és a közösségi médiával kapcsolatos munkáimat is folytatom - tette hozzá.

Így festett Csősz Bogi modellként

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett Csősz Boglárka akkor, amikor még modellként kereste a kenyerét.

Ezt is szeretjük