Röpködtek a csúnya szavak az X-Faktor továbbjutója miatt
Az X-Faktor közösségi oldalán csak úgy röpködtek a csúnya szavak a kilencedik show eredménye miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor kilencedik élő show-jában nyújtott teljesítménye alapján a nézők Danics Dórát és a ByTheWay-t juttatták párbaj nélkül a top 3-ba.

Csordás Ákos Charlie Nézz az ég felé című balladájával, míg Krasznai Tünde a Rolling Stones White Horses című dalával állt színpadra.

A mentorok véleménye

Az értékelést Geszti Péter kezdte, aki szerint nem véletlen, hogy a fiúk közül Ákos jutott el ilyen sokáig. Jó hangú, kedves fickó. A párbajdal tetszett neki, azonban úgy gondolja, sok minden benne ragadt, ő az X-Faktor alatt csak néha kapta meg a fiútól azt, amit szeretett volna. Tünde szerinte egy másik kategóriában játszik, ösztönös tehetség, aki magával tudja rántani az embert az érzelmek galaxisába, ezért Ákost küldte haza.

Tóth Gabi Tünde értékelésénél hangsúlyozta, hogy nagy csodálója, hihetetlennek tartja, micsoda élettapasztalat van mögötte, minden, amihez hozzányúl, azt a sajátjává formálja. Szerinte nagyon kell egy ilyen énekesnő a hazai zenei szakmába, mégis a lányt küldte haza. Ákos ugyanis most olyat mutatott neki, mint még soha.

Szikora Róbert címszavakban értékelte a versenyzőket. Tündének azt mondta, ő a nagy pillanatok mestere, az benne a szép, hogy nem átlagos, ugyanakkor úgy érezte, hogy a 7. adástól kezdve egy kicsit lefelé kezdett tendálni. A tehetségnek nincs műfaja, és szerinte Ákos jobban tudott a műfajok között közlekedni, ezért Tündét küldte haza.

Röpködtek a csúnya szavak

Alföldi Róbert Csordás Ákost óriási tehetségnek tartja, akinek megvan minden adottsága ahhoz, hogy ebben a szakmában pár éven belül elérjen valamit. Most azonban még nincs tisztában önmagával, talán ennek is tudható be hullámzó teljesítménye. Krasznai Tünde az ő szemében még a gyengébb produkcióban is meg tudta tartani magát és a dalt. Azt tudja a színpadon, amit nagyon kevesen: közölni és jelen lenni. Ákos a szemében egy nagyon nagy ígéret, Tünde pedig minden színpadra lépésekor élmény volt számára, ezért Ákost küldte haza.

A döntetlen után a két versenyző sorsáról a boríték döntött: a nézők szavazatai szerint az X-Faktortól a kilencedik élő adásban Csordás Ákosnak kellett búcsúznia.

Az eredmény kihirdetését követően elszabadultak az indulatok a tehetségkutató közösségi oldalán. A Csordás Ákos kiesését fájlalók nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illették Krasznai Tündét és emlegették fel neki múltját.

- "Na itt búcsúzok el a kedves rajongóktól, a jövő héten már nem leszek. Nem akarok egy pornós nőcit nézegetni. Remélem, hogy Dóra megnyeri, sok sikert neki! Ákosnak is sok sikert kívánok! Innentől higgyük el, hogy valóban számítanak a nézői szavazatok??? Ennyire ostobának hisznek minket??? A mentorok közvetlenül nem akarták ezt bevállalni, a csatorna elintézte helyettük" - írta angela76 még meglehetősen visszafogottan. 

Nem ő volt az egyedüli, aki bundát emlegetett, de hát ez szinte minden élő show után előfordult. Ezúttal sokan azt is hangoztatták, az idei forgatókönyvben meg van írva, hogy nőnek kell nyernie.

- "Miért érné meg az RTL-nek továbbjuttatni valakit, akire kevesebb pénz folyik be a szavazatokkal, már ha tényleg bunda? Hm? Ezt a csatornát SEMMI más nem érdekli, csak a bevétel. Akiben nincs bevétel, azt nem futtatják" - reagált a műsor tisztaságában kétkedőknek a benemini nevet használó hozzászóló.

Persze Krasznai Tünde továbbjutását is sokan éljenezték és védelmükbe vették a fiatal énekesnőt, mint például Doresz1976: "Aki nem a Tündét tartja a legjobbnak annak nincs semmi hallása! Hajrá Tünde... és szomorú, hogy a magyarok ennyire prűdek és primitívek, hogy valakit a múltja miatt le is írnak!!!

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük