Váratlanul távozik a TV2 műsorvezetője - Nem találod el, kit választottak helyette
Ő lesz Ábel Anita műsorvezetőtársa a Drágám, add az életed! harmadik évadában.

abel-anita-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Drágám, add az életed! műsorvezetői feladatát az első két évadban Ábel Anita és Majka, majd Till Attila látta el, ám a harmadik évadban már nem őket láthatjuk majd, a helyüket ugyanis nem más, mint Csonka András veszi át, adta hírül a TV2.

Az ősszel képernyőre kerülő celebvetélkedő új évadában tehát már a Família Kft. egykori sztárját láthatjuk majd. Till Attila és Majka természetesen nem maradnak munka nélkül, hiszen Mádai Viviennel együtt a Ninja Warrior Hungary című műsort vezetik majd.

A Drágám add az életed! folytatásában olyan hírességek is bevetik magukat, mint Deutsch Anita és Kinizsi Ottó, Polyák Lilla és Gömöri András Máté vagy éppen Debreczeni Zita és Gianni Annoni, de megismerhetjük Cooky és Pápai Joci párját is.

Ismét a hölgyek dönthetnek szívük választottjának sorsáról. Az előző évadokhoz hasonlóan a liciteket Ábel Anita felügyeli, míg idén a játékos kihívásoknál Csonka András biztatja a férfi játékosokat minden hétköznap este 21:30-tól. Hetente újabb négy pár száll majd versenybe, hogy kiderüljön, melyik duó viszi sikerre a közös feladatmegoldást és kik azok, akik péntek este elnyerik az egymillió forintot.

- Augusztus 28-tól hétköznap esténként három gyártott műsorral szállunk versenybe a nézők kegyeiért. Bátran állíthatom, hogy idén ősszel minden eddiginél szorosabb lesz a verseny, a TV2 felkészült erre a harcra. A népszerű, közönségkedvenc műsoraink mellett olyan nagyszabású, új formátumokat hozunk el a magyar nézőknek, amelyek világszerte a szórakoztató televíziózás élmezőnyébe tartoznak. Elég, ha csak a Ninja Warriort, vagy a Séfek Séfét említem. Az Ázsia Expressz című utazós reality pedig egy olyan formátum, aminek minden adottsága megvan ahhoz, hogy sikeres legyen, ahogy több országban bizonyította már - mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

- Emellett egy nagy kedvenc is visszatér. Büszke vagyok arra, hogy sikerült megegyezni Gundel Takács Gáborral, így az ő vezetésével térhet vissza a TV2-re a legendás Áll az alku. Liptai Claudiával pedig exkluzív szerződést kötöttünk, a Sztárban Sztár mellett ősszel még egy nagyszabású napi élő show műsorvezetőjeként is feltűnik a képernyőn – tette hozzá Fischer Gábor.

Az ősz folyamán érkezik még a TV2 képernyőjére a Sztárban Sztár ötödik szériája, új évaddal folytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! és az 50 milliós játszma, de a csatorna sajótközleménye szerint további meglepetések is várják még a nézőket.

Ezt is szeretjük