Tudja, ki esik ki az X-Faktorból! Az RTL Klub műsorvezetőjének kínos elszólása
Csobot Adél énekesnő így debütált az After X műsorvezetőjeként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan igencsak meglepődtek, amikor az X-Faktor múlt szombati élő adása alatt Csobot Adél jelentkezett be a műsor háttérműsorának, az After X-nek a háziasszonyaként.

A 19 éves lányra nyilván azért bízták a műsor készítői ezt a feladatot, mert a férfi műsorvezető, Istenes Bence barátnője, és mert tavaly maga is versenyző volt.

Kínos pillanatok

A fiatal énekesnő igencsak megosztotta a nézőket a tavalyi X-Faktorban: a mentorok házába való bejutásakor sokan csalást emlegettek. Ennek ellenére Malek Miklós magával vitte az élő show-ba is, ahol végül a harmadik legjobb énekesként búcsúzott a tehetségkutatótól.

Az RTL II-nél aztán az After X készítői úgy gondolták, jó ötlet, ha a civilben egy párt alkotó Istenes Bence és Csobot Adél idén közösen vezetik az X-Faktor háttérműsorát.

A lány bemutatkozása nem sikerült éppen a legjobbra, énekesnőként jobban teljesített a kamerák előtt.

A mosoly ezúttal sem volt letörölhető az arcáról, még akkor sem, amikor hosszú, kínos másodpercek álltak be, mert nem mindig sikerült tökéletesen az átkapcsolás az élő show-ra. Az üresjáratokat nem tudta kitölteni, csak zavartan mosolygott, és igyekezett visszaadni azt, amit a vezérlőből a fülébe súgtak.

Tudja, ki esik ki

Kínos megjegyzésekből sem volt hiány. Az egyiknél nem tudjuk, maga a mondat, vagy az elhangzása után következő pillanat volt-e kínosabb, amikor Csobot Adél Istenes Bencéhez fordult, vajon az értékelte-e a humorát.

- Tudják, hogy az X-Faktor az a műsor, ahol a versenyzők sorsáról a nézők döntenek. Holnap ugye valaki ki fog esni, és én tudom, ki az! Az, aki a legkevesebb szavazatot kapja - mondta a lány.

- Azt a mindenit! Micsoda, micsoda.., nagyon komoly ez a következtetés - erre már Istenes Bence sem találta a szavakat, pedig ez egyáltalán nem jellemző rá.

A műsor végén azért a 26 éves műsorvezető megdicsérte partnernőjét, aki később azt nyilatkozta: szerinte sikerült helytállnia. Azt mondta, volt ugyan több apró bakija, de ezekből tanult, és legközelebb már nem esik hasonló hibákba.

- A műsor minden percét élveztem, és remélem, lesz rá lehetőségem, hogy bebizonyítsam: ehhez is van tehetségem! Mindenesetre én készülök, mivel még hat alkalommal biztosan én fogom vezetni az After X-et - nyilatkozta a Hot! magazinnak.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence, RTL II/Bársony Bence, After X

Ezt is szeretjük