Csobot Adél tetőtől talpig aranyban ragyogott - Káprázatos ruhát húzott az esti műsorba
Mutatjuk Csobot Adél eddigi lenyűgöző szettjeit az Álarcos énekesből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már túl vagyunk az Álarcos énekes harmadik adásán. A műsor szemkápráztató jelmezeivel rejti el fellépői személyazonosságát, de nem csak a kosztümök külseje varázsolja el a nézőket hétről hétre, Csobot Adél szettjei is lélegzetelállítóak.

Ezen a héten tetőtől talpig aranyba burkolózott az énekesnő, a ragyogó összhatást pedig frizurája tetézte, ugyanis tincseit ruhájához passzoló festékkel fújták le, ami istennői külsőt adott neki.

Istenes Bence megjegyzést tett a külsejére

Párja, Istenes Bence sem hagyta szó nélkül a megjelenését, bár nem olyan kommentárt fűzött hozzá, mint amire a sztár számított volna.

- Hogy vagy bébikém? Látom most is van valami a fejeden. Ez már hagyomány a stylistcsapattal? - tette fel a kérdést a műsorvezető, amire párja csípősen reagált.

- Ahelyett, hogy azt mondanád: "életem, milyen gyönyörű vagy, ragyogsz!" Ehelyett azt kapom, hogy "Látom, megint van valami a fejeden!" 

Erre már rögtön javított, és hozzátette, milyen gyönyörűen néz ki szerelme. Képes összeállításunkban megmutatjuk, eddig milyen szemkápráztató ruhakölteményekben nyomozott Csobot Adél a műsorban.

Ezt is szeretjük