Mint egy díva a 20-as évekből: Csobot Adél királykék ruhában pompázott az esti műsorban
Csobot Adél királykék, rojtos ruhában és selyemkesztyűben nyomozott az Álarcos énekesben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél ruhatárát teljes joggal nevezhetjük sokszínűnek az Álarcos énekesben. Már a show első évadában bebizonyította, hogy nem áll távol tőle az extravagancia, és a második szezonban is hozta ezt a vonalat: hatalmas fejdíszekből és feltűnő ékszerekből most sem volt hiány.

Ugyan a szériából még hátra van a mindent eldöntő finálé, a 26 éves énekesnő Instagram-követői már most elkönyvelték, hogy az összes kreáció közül a 13. adásban viselt ruhája vitte a prímet. 

Csobot Adél dívaruhája

A szezonzáró előtti héten stylistja, Flórián Kata egy különleges szettet álmodott meg a számára: királykék, rojtos ruhában, selyemkesztyűben és fekete tiarában tündökölt a nyomozópultban. A kompozíció nemcsak azért aratott nagy sikert a rajongók körében, mert a 20-as évek díváira emlékeztette őket, de az énekesnő karrierjének indulását is visszaidézte. 

2012-ben az X-Faktor válogatóján láthattuk először a képernyőn. Akkor egyértelművé vált, hogy közel áll a szívéhez a Gatsby-stílus. Caro Emerald That Man! című számával nyűgözte le a mentorokat, és olyan öltözéket viselt, amely szintén erre a korszakra jellemző.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire jól állt Csobot Adélnak a 20-as évek stílusa, valamint az elmúlt adásokban viselt szettjeit is megnézheted.

Ezt is szeretjük