Képekben a Csillag születik
Tudj meg még többet az RTL Klub népszerű tehetségkutatójáról!

Dia

 	Stohl András 	Ördög Nórival közösen mindenki Bucija vezette a Csillag születik első két évadát, ám bírósági ügye miatt a harmadik szériát már nem vállalta el. 	Kapcsolódó cikk: 	Stohl András ezért nem vállalta a Csillag születik vezetését » 	 

Stohl András

Ördög Nórival közösen mindenki Bucija vezette a Csillag születik első két évadát, ám bírósági ügye miatt a harmadik szériát már nem vállalta el.

Kapcsolódó cikk:
Stohl András ezért nem vállalta a Csillag születik vezetését »
 

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Ördög Nóri 	Úgy tűnik, a népszerű tehetségkutató történetében Ördög Nóri az egyetlen állandó szereplő, aki a 2007-es és 2009-es szériák után a harmadik és negyedik Csillag születikben is a show háziasszonya lesz.

Ördög Nóri

Úgy tűnik, a népszerű tehetségkutató történetében Ördög Nóri az egyetlen állandó szereplő, aki a 2007-es és 2009-es szériák után a harmadik és negyedik Csillag születikben is a show háziasszonya lesz.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Trunkó Bálint

Dia

 	Nagy Sanyi 	Az egykori Z+-on még Alexként ismertté vált műsorvezetőt már láthattuk a Reggeli házigazdájaként, a Csillag születik 3-at élete egyik nagy lehetőségének tartja. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez a jóképű pasi lesz a Csillag születik3 új műsorvezetője »

Nagy Sanyi

Az egykori Z+-on még Alexként ismertté vált műsorvezetőt már láthattuk a Reggeli házigazdájaként, a Csillag születik 3-at élete egyik nagy lehetőségének tartja.

Kapcsolódó cikk:
Ez a jóképű pasi lesz a Csillag születik3 új műsorvezetője »

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Trunkó Bálint

Dia

	Keleti Andrea és Fábry Sándor	A táncosból lett műsorvezető és a nagydumás showman az első szériában kaptak helyet a zsűriben - Fábry kedvence Utasi Árpi volt, akit akkoriban a szárnyai alá vett.

Keleti Andrea és Fábry Sándor

A táncosból lett műsorvezető és a nagydumás showman az első szériában kaptak helyet a zsűriben - Fábry kedvence Utasi Árpi volt, akit akkoriban a szárnyai alá vett.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Falusi Mariann és Náray Tamás	Az énekeső és a sikeres divattervező is az ítészek között tudhatta magát az első évadban, ugyanakkor Náray Tamás felelt Ördög Nóri csodás ruhakölteményeiért is.

Falusi Mariann és Náray Tamás

Az énekeső és a sikeres divattervező is az ítészek között tudhatta magát az első évadban, ugyanakkor Náray Tamás felelt Ördög Nóri csodás ruhakölteményeiért is.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Szirtes Tamás	A Madách Színház Kossuth-díjas igazgatója a második évadban ült először a zsűri székébe, és a 2011-es show-ban is találkozhatnak vele a nézők és a versenyzők.

Szirtes Tamás

A Madách Színház Kossuth-díjas igazgatója a második évadban ült először a zsűri székébe, és a 2011-es show-ban is találkozhatnak vele a nézők és a versenyzők.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Trunkó Bálint

Dia

	Hernádi Judit	Népszerű színésznőnk 2009-ben próbálta ki magát először zsűritagként, szellemességével és kedvességével a harmadik szériát is színesíti.

Hernádi Judit

Népszerű színésznőnk 2009-ben próbálta ki magát először zsűritagként, szellemességével és kedvességével a harmadik szériát is színesíti.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Trunkó Bálint

Dia

 	Fáy Miklós 	A kritikus szigorú ítéleteivel bizony nem mindig lopta be magát a versenyzők szívébe a második évadban - ígérete szerint 2011-ben sem lesz vajszívű.

Fáy Miklós

A kritikus szigorú ítéleteivel bizony nem mindig lopta be magát a versenyzők szívébe a második évadban - ígérete szerint 2011-ben sem lesz vajszívű.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Trunkó Bálint

Dia

	Oroszlán Szonja	A Valami Amerika dögös sztárja a második évad után sokat utazgatott, ám a 2011-es szériában ismét láthatják a nézők - ő pedig saját bevallása szerint kidolgozott felsőtestű szépfiúkat vár.

Oroszlán Szonja

A Valami Amerika dögös sztárja a második évad után sokat utazgatott, ám a 2011-es szériában ismét láthatják a nézők - ő pedig saját bevallása szerint kidolgozott felsőtestű szépfiúkat vár.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Trunkó Bálint

Dia

	Bíró Gergő	Az első szériában induló, akkor 14 éves népdalénekes fiúcska bámulatos hangjával varázsolta el a zsűrit és a nézőket, egészen a döntőig jutott.

Bíró Gergő

Az első szériában induló, akkor 14 éves népdalénekes fiúcska bámulatos hangjával varázsolta el a zsűrit és a nézőket, egészen a döntőig jutott.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Kovácsovics Fruzsina 	Az 1988-as születésű, bájos énekesnő a legjobb négy közé énekelte magát a 2007-ben induló szériában, a tehetségkutató óta már két önálló lemeze is megjelent.

Kovácsovics Fruzsina

Az 1988-as születésű, bájos énekesnő a legjobb négy közé énekelte magát a 2007-ben induló szériában, a tehetségkutató óta már két önálló lemeze is megjelent.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Utasi Árpi 	A vajdasági mesemondó fiatal kora ellenére a dobogó legfelső fokáig jutott a Csillag születik 1-ben - alig 13 éves volt, amikor győzött. Bár álmai nem úgy váltak valóra, ahogy szerette volna, még 18 évesen sem tett le arról, hogy színész legyen. 	Kapcsolódó cikk: 	Megkeseredett kamasz lett a mesemondó Utasi Árpi »

Utasi Árpi

A vajdasági mesemondó fiatal kora ellenére a dobogó legfelső fokáig jutott a Csillag születik 1-ben - alig 13 éves volt, amikor győzött. Bár álmai nem úgy váltak valóra, ahogy szerette volna, még 18 évesen sem tett le arról, hogy színész legyen.

Kapcsolódó cikk:
Megkeseredett kamasz lett a mesemondó Utasi Árpi »

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Vásáry André 	A szoprán hangú énekes már több tehetségkutatón ért el szép eredményeket, a Csillag születikben 2009-ben indult - egészen a döntőig jutott.

Vásáry André

A szoprán hangú énekes már több tehetségkutatón ért el szép eredményeket, a Csillag születikben 2009-ben indult - egészen a döntőig jutott.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Veres Robi 	Az MC DC-ként ismert freestyle rapper egyedi stílusával a második széria gyöngyszeme volt, tehetsége a legjobb négy közé juttatta.

Veres Robi

Az MC DC-ként ismert freestyle rapper egyedi stílusával a második széria gyöngyszeme volt, tehetsége a legjobb négy közé juttatta.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Tabáni István 	A korábban teremőrként dolgozó énekes bizonyult a legkiemelkedőbbnek a 2009-es versenyben, 2010-ben két albuma is megjelent: a Ments meg márciusban, a Gyönyörű szép pedig novemberben. Tabáni István a 2011-es Fonogram-gálán megkapta az Év dala elismerést Gyönyörű szép című slágeréért.

Tabáni István

A korábban teremőrként dolgozó énekes bizonyult a legkiemelkedőbbnek a 2009-es versenyben, 2010-ben két albuma is megjelent: a Ments meg márciusban, a Gyönyörű szép pedig novemberben. Tabáni István a 2011-es Fonogram-gálán megkapta az Év dala elismerést Gyönyörű szép című slágeréért.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence
Ezt is szeretjük
Fotó: