Betegre dolgozza magát a Csillag születik sztárja
Nem erre számított
Csikó Szabolcsnak sem a tanulásra, sem a próbálásra nem jut elég ideje, ráadásul állandóan túlvállalja magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az ember hajlamos azt hinni, a tehetségkutatók sztárjainak élete fenékig tejfel, bizony nekik is keményen kell dolgozniuk - és nemcsak a sikerért, hanem azért is, hogy megálljt tudjanak parancsolni, ha a szervezetük nem bírja az állandó stresszt.

Élvezi a táncot

Csikó Szabolcsnak, a Csillag születik 16 éves néptáncosának is egyre nehezebben megy a helytállás, hiszen rendszeresen fellépésekre jár, ugyanakkor az iskolában is teljesítenie kell.

Túlhajtja magát

Ez azonban mostanára odáig vezetett, hogy napközben szinte összecsuklik a fáradtságtól, és az is előfordult már, hogy elaludt a tanítási órán.

Ráadásul kimondottan rossz hatással van a kedvére, hogy szeretteitől távol, a fővárosban lakik, Nagydorogon élő szüleitől ugyanis 160 kilométer választja el.

Így aztán nem csoda, hogy estére rettenetesen kimerül - olyannyira, hogy a könnyei is elerednek.

Ám Szabi a Hot magazinnak nemrég elmesélte, nem a siker miatt hajtja túl magát, hanem feltett szándéka, hogy a szüleit és a testvéreit segítse megkeresett pénzével.

Ugyanakkor azt is tudja, családja aggódással figyeli, nehogy az egészsége menjen rá a karrierépítésre, ezért igyekszik rendszert vinni az életébe: áprilistól, szülei kérésére, már csak hétvégi fellépéseket vállal.

Azért rajongói nem maradnak Csikó Szabi nélkül: a fővárosi fanok legközelebb május elsején, szombaton délelőtt találkozhatnak vele a budapesti Városligetben, a vidékiek pedig délután öt órakor Ebes község majálisán, ahol rajta kívül a Csillag születik nyertese, Tabáni István is fellép.

Tabáni és a siker

Kíváncsi vagy, a hirtelen jött sikert Tabáni István hogyan dolgozza fel? Videónkból megtudhatod.

(%videobox(id: 79021)%)

Ezt is szeretjük