Máig gyászolja! A magyar énekesnő őszintén vallott kedvese elvesztéséről

Csézy kedvese tavaly októberben lett öngyilkos, de ő máig nem dolgozta fel teljesen a történteket.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csézy kedvese, Lajos László tavaly októberben vetett véget életének. Az énekesnő azóta igyekszik feldolgozni a történteket, és most végre újra koncertezik.

Nemrég a TV2 Mokka című műsorában Joshi Bharat vendége volt, akivel őszintén beszélgetett gyászáról és a továbblépésről is.

Nem lesz ugyanaz

Amint mondja, igyekszik talpra állni, és jó úton halad, habár ez egy hosszas folyamat, hiszen egy hét évig tartó kapcsolatot kell lezárnia, illetve rengeteg szép emléket maga mögött hagynia.

- Az ember néha kap olyan terheket az élettől, amiket vinnie kell magával, és meg kell tanulni a dolgokat a helyén kezelni, ami nem könnyű - árulta el.

Állítása szerint azonban ő már sosem lesz ugyanaz az ember, mint aki a tragédia előtt volt.

- Megváltoztatta az életemet. Rám is igaz a mondás, amely szerint nem a sikereink határoznak meg minket, hanem az, hogy egy kudarc után hogyan állunk talpra - mondta.

Már nem kap választ

Azt is hozzátette, hogy azóta nagyon nehezen bízik meg mások, kevésbé tud nyitni feléjük, és gyakran felmerül benne, hogy vajon az emberek csak azt hiszik, hogy ismerik az őket körülvevő szeretteiket, vagy tényleg ismerik-e őket.

- El kell fogadnom a veszteséget és azt, hogy vannak dolgok, amikre nem kapok választ. Így kell ezt elrendeznem magamban, és ezzel együtt élnem - árulta el.

Amint elmondta, saját magában kell lezárnia a múltat - ebben rengeteg barát támogatja, és persze a családjára is számíthat, nélkülük nem is lenne rá képes.

- Nagyon gyenge nőnek gondoltam magam, de sokszor, ha visszatekintek, nem értem, hogyan tudtam végigcsinálni - tette hozzá.

Ezt is szeretjük