Túltette magát a tragédián! Férjhez megy a népszerű magyar énekesnő

Csézyre végre rátalált a boldogság, menyasszony lett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csézy Erzsébet énekeső már túl van élete tragédiáján, ismét boldognak tűnik, ugyanis menyasszony lett.

A TV2 Aktív című műsorának nyilatkozott párjával, az üzletember Szabó Lászlóval együtt az eljegyzésről és a közelgő esküvőről.

Férjhez megy a csinos énekesnő

A tévéstábot maklári otthonukban látták vendégül, ahol hét háziállattal élnek együtt harmóniában és nyugalomban. A 33 éves énekesnő, ha otthon van, boldogan veti bele magát a házimunkába, újra kiegyensúlyozott.

A fiatal nő élete nem volt mindig ilyen meseszerű. Volt párja, Lajos László két éve októberben öngyilkosságot követett el, fejbe lőtte magát. Csézyt nagyon megviselték a történtek, magát hibáztatta a férfi haláláért, ugyanis a pár az eset előtt egy hónappal szakított.

Nem volt könnyű túllépnie a megrázkódtatáson, de lelki békéje megtalálásában nagyon sokat segített jelenlegi kedvese, leendő férje.

Minden fronton sikeres

Az énekesnő élete minden fronton jó irányba halad, magánéleti változásain kívül, szakmai dolgai is jól alakulnak.

Nemsokára megjelenik új lemeze, illetve, mint divattervező is kipróbálja magát. Nyit egy belvárosi szalont, melyben saját tervezésű ruháit lehet majd megvásárolni.

- Régi nagy álmom volt, már az Eurovíziós Dalfesztiválon is ezt terveztem, mivel mezőkövesdi lány vagyok, és népművész családból származom, hogy olyan matyó motívumokkal díszített ruhákat tervezzek, melyeket a fiatal lányok úgy tudnak hordani, hogy nem azt érzik, hogy viselet van rajtuk - mesélte boldogan.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Csézy teljesen ki van virulva, szemmel látható, hogy boldog. A magánéleti nyugalom és a szakmai sikerek meggyógyították összetört lelkét.

Fotó: TV2/sajtószoba

Ezt is szeretjük