Eddig tudták titkolni! Már 5 hónapos terhes a magyar származású hercegné
Friss hír
Cservenyák Viktória októberi esküvője után máris babát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cservenyák Viktória október elején ment feleségül a holland Jamie herceghez, akivel februárban máris gyermekáldás elé néznek.

Cservenyák Viktória és Jamie herceg
A pár Jamie herceg édesanyjával, Irene hercegnővel

A hírt november 30-án este maga a 41 éves herceg jelentette be - adta hírül a De Telegraaf holland napilap.

Októberben házasodtak össze

Jaime Bernardo herceg, Vilmos Sándor holland király unokatestvére, a Bourbon-Pármai-ház tagja egy év együtt járás után idén augusztusban kérte meg a 31 éves Cservenyák Viktória kezét.

Az olimpiai bajnok vízilabdázó, Cservenyák Tibor lánya nyolcéves koráig élt Budapesten, majd miután édesanyja hozzáment egy holland férfihoz, a kelet-hollandiai Apeldoornba költöztek.

A fiatal lány először teniszező lett, ám abban nem ért el nagy sikereket, így a jogi pályát választotta. Ügyvédként tett egy kis kitérőt is, Jet Set Summer címmel írt egy nyári lányregényt írt, amely 2012-ben jelent meg.

A belügyminisztériumban dolgozó herceggel két nappal a polgári szertartás után, október 5-én tartották meg az egyházi esküvőt.  A ceremónián természetesen jelen volt Vilmos Sándor holland király, felesége, Maxima királyné, gyermekeik, Amália, Alexia és Ariane, valamint Beatrix volt holland királynő is.

Máris jön a baba

Az esküvő után a holland alattvalók hamarosan a hercegi pár első babáját is megünnepelhetik, az ifjú hercegné ugyanis 2014 februárjában fog életet adni első gyermekének, vagyis a házasságkötés idején már várandós volt.

Az örömhírt Jamie herceg jelentette be november 30-án este, a Holland Királyság 200 éves jubileumát ünneplő koncerten a scheveningeni (Hága elővárosa - a szerk.) Cirustheaterben. Nem is tehetett mást, hisz a vörös szőnyeges bevonuláskor mindenkinek feltűnt Cservenyák Viktória babapocakja.

Jamie herceg édesanyja, Irene hercegnő, a leköszönt holland királynő, Beatrix testvére, hamarosan már az ötödik kis unokájának örülhet. A találgatások máris megindultak arról, milyen nemű lesz a kis jövevény. Egyesek szerint a kék szalag a várandós hercegné ruháján azt jelenti, kisfiúval gyarapodik a királyi család. 

Ezt is szeretjük