Cserpes Laura bikinis fotóján karcsú, mint egy modell: látványos, mennyit fogyott

Cserpes Laura friss, bikinis fotója olyan, mintha egy fürdőruha-katalógus képe lenne. Az énekesnő topformában van!

Cserpes Laura bikinis fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

"Szia, te június” - írta Cserpes Laura az Instán. A nyarat nemcsak szóban, hanem egy képpel is köszöntötte: bikinis fotót rakott ki az oldalára.

A fekete-fehér felvételen az oldalán fekszik vizes hajjal, csábosan néz el a kamerától. Olyan az összhatás, mintha egy katalógus fürdőruha-hirdetését látnánk.

Cserpes Laura bikinis fotója

Nem véletlen, hogy divatfotónak érezzük a posztot, az énekesnő olyan karcsú rajta, mint egy modell, nagyon látványos, mennyit fogyott.

Átalakulása történetéről még januárban írtunk. Akkor arról számolt be, hogy tíz évvel ezelőtt derült ki, Hashimoto-betegsége van, azaz a pajzsmirigye alulműködik. Ettől a súlya sokáig ingadozott. A diagnózis után váltott életmódot, sok időt töltött azzal, hogy kikísérletezze, pontosan mi az a módszer, amellyel hosszú távon egészséges életet élhet.

- Rengeteg időm és energiám ment el arra, hogy kikísérletezzem, mi a jó nekem, a szervezetemnek, mi az, ami árt, amitől hízom, vagy éppenséggel fogyok. Viszont ezt nem lehet megúszni - ecsetelte akkor a Storynak.

Ez az odafigyelés meghozta a gyümölcsét, tagadhatatlanul topformában van.

Cooky párja dögös bikiniben: "Végre egy természetes nő, plasztika nélkül"

Cooky feleségével és gyerekeikkel Dubajban nyaral. Itt készültek azok a fotók Debóráról, amik taroltak az Instán.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük