40 éve teszik fel Csepregi Évának ugyanazt a kérdést! Tudod, mi az?
A tévében is válaszolt rá
A Hal a tortánban kérdeztek rá.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ádám és Éva napja alkalmából valószínűleg a legtöbb poprajongónak a Neoton két énekese ugrik be elsőként. Tény, a Neoton talán hazánk egyik legismertebb és külföldön is legelismertebb popcsapata, amely az 1975-ös alakulása óta szórakoztatja a rajongókat olyan slágerekkel, mint a Don Quijote, a 220 felett, a Santa Maria vagy a Holnap hajnalig.

Természetesen nemcsak a zene volt az, ami az embereket izgatta - azt is örökké találgatták, hogy vajon Ádám és Éva között volt-e szerelmi viszony, vagy sem.

Ők a legismertebb Ádám és Éva

Most, Ádám és Éva nap alkalmából úgy gondoltuk, utánajárunk, vajon az érintettek mit szólnak. Mint kiderült, ez még most, több évtized elteltével is érdekli a rajongókat, sőt, sokan makacsul állítják, hogy a két tag között több volt barátságnál.

Így aztán akárhány interjú készül Végvári Ádámmal és Csepregi Évával, ez a kérdés mindig felmerül.

Néhány éve az RTL Klub Fél Kettő című műsorában mindketten a kamerák elé álltak, és nevetve mesélték, bizony ők is tehetnek azért arról, hogy a párkapcsolatukról szóló pletyka nem hagy alább - annak ellenére, hogy Ádámnak felesége, Évának pedig élettársa volt akkoriban, amikor szerelmes dalaikkal meghódították a közönséget.

- Mi tulajdonképpen szerepet játszottunk, és ezek szerint nem is rosszul –ismerte el az énekesnő a riporternek.

Mindig rákérdeznek

De hiába a cáfolat, később, a Hal a tortán egyik forgatásán is felmerült a kérdés, akkor Kárász Robi volt az, aki nem átallotta felhozni a témát.

- Nekem mindig szent meggyőződésem volt, hogy te együtt voltál az Ádámmal - pedzegette.

Amire természetesen Csepregi Éva - ki tudja, hányadszor - elárulta, hogy erre sokan rákérdeznek, de most is csak azt tudja mondani, munkakapcsolat volt köztük, és soha nem fordult meg a fejében más. Bár hogy kollégája fejében mi volt, arról nem tud nyilatkozni.

Fotók: Facebook/Csepregi Éva Musician/Band

Ezt is szeretjük