Csepregi Éva magánéleti kudarcáról is vallott! Ezért szakítottak gyereke apjával
Csepregi Éva elmesélte, mit áldozott fel a karrierjéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csepregi Éva Joshi Bharat műsorában őszintén mesélt arról, mi mindent áldozott fel karrierje érdekében, és mi az, amit mostani fejjel már másképp tenne.

Párjával, Attilával a 2008-as VIVA Cometen
Fia, Dávid - jobb oldalt - szintén zenész lett

A Neoton Família énekesnője így azt is felfedte, miért nem működött kapcsolata fia édesapjával.

Magánéleti kudarcáról is vallott

Joshi Bharat Másképpen című beszélgetős műsorában a sztárok olyan titkokat is elmesélnek életükből, amiket addig kamerák előtt soha. Csepregi Éva őszintén beszélt arról is, hogy fia édesapjával való kapcsolta megsínylette a karrierjét.

Az énekesnő 1985-től dolgozott együtt a skót származású dalszerzővel, Bob Heatlie-vel, akitől 1992-ben született fia, Dávid.

- Ő ennek a szakmának nem is akármilyen képviselője, zeneszerző, zenész, egy belga-skót házasság gyümölcse, aki még most is Skóciában él. Amikor a jövőnket tervezgettük, kiderült, ő mindig arról álmodott, hogy én leszek a családi tűzhely biztos pontja, én azonban nem tudtam ezt ilyen fokon vállalni - kezdte a mesélést.

Úgy érezte, ő még nagyon sok mindent szeretne tenni, még dolga van énekesnőként.

- Nem az, hogy jelenjen meg egy vagy még egy lemezem, inkább üzenni szerettem volna, még elmondani valamit, megmutatkozni. Sajnos ez nem illett bele abba a képbe, amit ő szeretett volna - folytatta.

Több gyereket vállalt volna

Fiát Magyarországon nevelte fel, zenei pályája kis törésekkel pedig már több mint négy évtizede tart.

- A Neoton Famíliának igazi sikere úgy 1979-től 1990-ig volt. Utána jött egy hallgatás, amikor feloszlott a zenekar, majd 1998-ban Jakab Gyuri emlékére újra összeálltunk, adtunk egy nagy koncertet, attól kezdve megint létezünk. Az elmúlt öt évben pedig újabb nagy lendülettel dolgozunk - mondta az idén kereken 60 éves énekesnő a karrierjéről.

Visszagondolva az életére, a lényegi dolgokon nem változtatott volna, mindössze azon, hogy nem egygyerekes édesanya lenne.

- Ha változtathatnék, biztos, hogy nem egy gyerekem lett volna, hanem talán több. Azért ilyet, mint Dávid, még el tudnék viselni magam körül - mondta a büszkén.

Az azóta 21 éves Heatlie Dávid a szülei nyomdokába lépett: dobosként zenél a Neoton Famíliában, emellett a Suburband és a GET Free együttesnek is tagja zenészként és szövegíróként.

14 évvel ezelőtt Csepregi Éva magánéletileg is révbe ért, akkor ismerte meg párját, Attilát, aki sokáig kerteket épített külföldön, így nem tudta, hogy egy híres énekesnővel hozta össze a sors. A férfi csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt - ilyen pillanat volt a 2008-as VIVA Comet-díjkiosztó gála is.

Fotó: FEM3/Másképpen - Beszélgetsék Joshi Bharattal, Facebook/Csepregi Éva

Ezt is szeretjük