Fotók! Így néz ki Csepregi Éva 18 éves fia, Heatlie Dávid

Heatlie Dávid a dobolást választotta, az elmúlt évek során pedig úgy belejött, hogy a Neotonnal is többször fellépett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csepregi Éva joggal lehet büszke magára, hiszen amellett, hogy évtizedek óta hazánk sikeres énekesnője, 53 éves kora ellenére meglehetősen fiatalosan néz ki, sőt, mit több, egy-két évtizedet nyugodt szívvel letagadhatna évei számából.

(Képek: Europress)

A Neoton Famíliával országos népszerűségre szert tevő szőke bombázó 1985-ben kezdett együtt dolgozni Bob Heatlie skót származású dalszerzővel, akihez később feleségül is ment. Közös gyermekük, Dávid 1992-ben született meg, és a fotók tanúsága szerint az elmúlt évek során aranyos kisfiúból sármos fiatal férfivá érett.

Kiváló dobos lett belőle

A 18 éves Heatlie Dávid ráadásul szintén zenei pályára lépett, ő a dobolást választotta - meglehetősen fiatalon, nem is volt még tízéves, amikor először vett dobverőt a kezébe.

Saját bevallása szerint szülei semmilyen nyomást nem gyakoroltak rá, egyszerűen úgy érezte, hogy ez az ő hangszere.

Csepregi Éva és Bob Heatlie fiaként minden bizonnyal már a kezdetektől fogva érezte a zene közelségét, szülei pedig azonnal segítettek neki, hogy tehetségét kibontakoztathassa: dobtanárhoz járatták fiukat, aki szabadidejében akár órákat képes gyakorolni, ha végzett a tanulnivalóval.

Önéletrajzi könyvet írt

Az énekesnőnek tavaly jelent meg Napraforgó című önéletrajzi könyve, amelyben nemcsak múltjával, de a Neoton Família történetével is számot vetett. Emlékeit akkor vetette papírra, amikor egy lábműtéten esett át, és az orvosa kényszerpihenőre kötelezte.

Néhány éve a Holnap hajnalig című slágert gyémántdallá nyilvánították.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Csepregi fia pedig újabban édesanyjával is rendszeresen fellép a koncerteken, ahol akár több tízezer rajongó előtt adják elő az együttes örökzöld slágereit.

Ezt is szeretjük