Közös fotó! Nézd meg, milyen jóképű srác lett Csepregi Éva 19 éves fia
Csepregi Éva és vagány Dávid fia családtagként és zenésztársként is jól kijönnek egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Neoton Famíliával népszerűvé vált énekesnő, Csepregi Éva és jóképű fia, Dávid a minap a FEM3 csatornán futó Edina & Joshi című műsor vendégei voltak.

A szőke énekesnő annyira fiatalos és energikus még ma is, hogy bátran letagadhatna a korából, nehéz is elhinni, hogy Éva már egy felnőtt fiú édesanyja.

Nem szól bele a fia életébe

A műsorvezetők első kérdése is erre irányult, hiszen rögtön arról kezdték el faggatni a népszerű előadót, mikor döbbent rá, hogy a fia önálló férfivá cseperedett.

Olyannyira, hogy édesanyjának ma már a fia körül forgolódó barátnőkkel is számolnia kell. Szerencsére a jó anya-gyerek viszonynak köszönhetően ez sosem okozott köztük problémát.

- Hazahozta a barátnőjét, és bemutatta. De én egyébként sem szólok bele ezekbe az ügyekbe. Szerencsére jó ízlése van, gyönyörű a barátnője! Persze meg szoktuk beszélni ezeket a dolgokat, úgyhogy csodálkozom is, amikor azt látom, hogy a szülők nem tudnak a gyermekük magánéletéről - mesélte az énekesnő.

Közös együttesben zenélnek

Az 54 éves előadó még a nyolcvanas évek közepén kezdett együtt dolgozni Bob Heatlie skót származású dalszerzővel, akivel a munkakapcsolat lassan szerelemmé érett. Közös gyermekük, Dávid 1992-ben született meg, de a házasság később felbomlott.

A válás után a szülők kilenc évig nem beszéltek egymással, de mára rendeződött a kapcsolat. Dávid azóta jó viszonyt alakított ki apjával, sőt, Évára is újra rátalált a szerelem párja, Attila mellett, akivel több mint 11 éve él együtt.

A 19 éves Heatlie Dávid azóta - szüleit követve - szintén zenei pályára lépett, de ő a dobolást választotta. Még nem is volt tízéves, amikor már dobverőt vett a kezébe. A tehetséges kisfiú azóta sármos fiatal férfivá érett, Éva nem is tagadhatná, mennyire büszke rá.

- Előfordul, hogy kapok egy kacsintást, vagy egymásra tudunk mosolyogni a koncert közben, ez igazán jólesik - áradozott zenész csemetéjéről az énekesnő.

Éva egyébként nem véletlenül említette a közös zenélést, hiszen fia tagja a zenekarának. Az énekesnő az utóbbi években a Neoton Família Sztárjai elnevezésű formációval lép fel, idén tavasszal is tele a naptárjuk, hiszen elindult koncertturnéjuk.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük