Kislánya miatt nem mer pasizni a TV2 sztárja
Cseke Katinka, a Jóban Rosszban sztárja a minap bevallotta, miért nem kíván belebonyolódni egy szerelmi viszonyba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinka, a Jóban Rosszban Böbéje igazán nagyot változott az elmúlt időben.

Megszabadult néhány pluszkilótól, ráadásul új, dögös frizurát is vágatott magának - az ember azt hinné, hogy a két éve szingliként élő 38 éves színésznőre ismét rátalált a szerelem.

Jól érzi magát

Ez azonban egyáltalán nincs így, cáfolta meg a sejtéseket a mindig mosolygó sztár a Hot magazinnak. Sőt, azt is elárulta, nem is nagyon hiányzik neki egy férfi az életéből, hiszen remekül megvan kilencéves kislányával, Pannával, aki exférjétől született.

A TV2 sztárja elmesélte, egyáltalán nem vágyik arra, hogy gondoskodjon egy pasiról, hát még, hogy csekély szabadidejében körülötte ugráljon. Egyelőre úgy érzi, lánya és a saját életébe nem férne bele egy harmadik.

Félti a lányát

Ám ha mégiscsak váratlanul rátörne a szerelem, akkor is nagyon meggondolná, kit enged be lakásuk szentélyébe - egyebek közt csak olyan pasi jöhet számításba, akinek saját egzisztenciája és önálló lakása van.

Ugyanis nem egy olyan esetről hallott, amikor egy normálisnak tűnő férfi rögtön összebútorozott újdonsült szerelmével.

És nemcsak az egyedülálló anyát hálózta be, hanem annak tizenéves lánykáját is - ezt pedig mindenképpen szeretné elkerülni.

Így aztán, bár állandóan legyeskednek körülötte a férfiak, egy bizonyos határnál tovább sosem megy, nehogy még a végén imádott Pannája kerüljön kellemetlen helyzetbe.

Fotók: TV2

Ezt is szeretjük