"Nem fogom eltartani" Cseke Katinka tisztázta a pletykákat kapcsolatáról
Cseke Katinka kijelentette, csak addig tartja el újdonsült tunéziai szerelmét, amíg a férfi munkát nem talál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt héten számoltunk be arról, hogy Cseke Katinka újdonsült arab kedvese nemrég kapta meg a vízumot, így Magyarországra költözhetett a színésznőhöz.

A népszerű sorozat Bodolai Böbéje vasárnap este Hajdú Péter vendége volt a Frizbi című műsorban, ahová magával vitte kedvesét is, Hassine végre bemutatkozhatott a magyar tévénézőknek. A láthatóan boldog pár a műsorban együtt számolt be megismerkedésük történetéről, és nevetve elevenítettek fel egy mulatságos esetet.

Először kikosarazta

A tíz évvel fiatalabb férfiról kiderült, hogy vonzódik az autószereléshez, hiszen eredetileg autógumik vulkanizálásával foglalkozott, és Magyarországon is szeretne szakmájában elhelyezkedni.

A három nyelven beszélő fiatalember megismerkedésükkor a színésznő egyiptomi szállodájában dolgozott animátorként, és rögtön udvarolni kezdett a bájos szőke külföldinek. Katinka eleinte nem vette komolyan a közeledését, de a férfi egy hétig folyamatosan ostromolta, mígnem végre megtört a jég.

A jóképű tunéziai elárulta, hogy korábban - még 11 évvel ezelőtt - egyetlen barátnője volt, de biztos benne, hogy Katinka számára az igazi. Az adásból kiderült az is, hogy élete nagy szerelme főként vidám egyéniségével ragadta meg a sármos arabot.

Féltékenységi rohamot kapott

Jelenleg Hassine Katinkánál lakik, de a magyar sorozatsztár határozottan kijelentette, nem fogja eltartani a férfit, csak a mostani átmeneti időszakban, amíg arra várnak, hogy munkát kapjon.

Katinka elmesélte, hogy olykor a Jóban Rosszban forgatására is elkíséri kedvese. Az egyik ilyen alkalommal a férfi szemtanúja volt egy jelenetnek, amelyben sorozatbéli férjével csókot váltott a kamerák előtt.

A látvány nagyon megviselte a féltékeny Hassine-t, aki feldúltan távozott a helyszínről, és saját bevallása szerint kedve lett volna felgyújtani a stúdiót. Erre szerencsére nem került sor, és így utólag jót derültek a történteken.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük