Csak kevesen tudták! A magyar sztár 10 hónapja elköltözött családjától
Barátnőjével él
Cseh László elköltözött otthonról saját családi házába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tíz hónapja költözött külön családjától Cseh László, jelenleg barátnőjével él. Nem ment messze a szülői háztól, pusztán pár utcával arrébb épített magának és kedvesének egy fészket.

A különválást egyelőre még meg kell szoknia anyának és fiának is, reggelente már senkit nem kell noszogtatnia Hoffmann Rozáliának.

Nagy a csend

- Most furcsa, hogy egyedül vagyok, túl nagy csönd van körülöttem. Régebben nagyobb nyüzsi volt, hiszen ott lakott a barátnőjével együtt velem. De ez az élet rendje, és nagy boldogság számomra, hogy a fiam meg tudott építeni magának egy családi házat, és megkezdte úgymond a nagybetűs életet – mondta el az olimpikon édesanyja a TV2 Aktív című műsorának.

Ugyanúgy támogatja most is fiát, mint a szétköltözés előtt. A mostani olimpián a helyszínről fog drukkolni éremesélyes gyerekének, bár eddig nem tudott minden versenyén részt venni.

A családban volt ugyanis egy megállapodás: Cseh Lacit édesapja vitte az edzésekre és a versenyekre, mígy édesanyja inkább a gazdasági részt vállalta magára. Az egymásra figyelés és a kötődés nem szűnt meg a távolság és az elfoglaltságok miatt sem.

Már külön életet él

- Gyakran felhív, hogy vigyek át neki ezt vagy azt, én pedig örömmel megteszem, hogy ezzel is könnyítsem a helyzetét. Legutóbb nagyon ügyes volt, grillezett és áthívott ebédre. Kicsit még szokatlan, hogy ami eddig otthon zajlott, az most az ő külön kis házában, de jól eső érzés, hogy ebben is megállja a helyét – áradozott.

Cseh Lászlón nagy a nyomás, nem csak szerettei, de egy ország is éremesőt vár a harmadik olimpiájára induló úszótól. Mint ahogy Hoffman Rozália elmondta, a sportoló kicsi gyerekkorától fogva célratörő volt, a sok korán kelés és nehézség ellenére sem mondta egyszer sem, hogy nem akar többé edzeni, vagy hogy ő befejezi az úszást.

Édesanyja és barátnője is bízik benne, az új edzéstervnek köszönhetően pedig verhetetlennek látszik az ifjú titán. Tavaly lábközépcsont-törésével is remekelt, idén pedig megállíthatatlan volt a medencében.

Ezt is szeretjük