Ezt te sem gondoltad volna! Először beszélt titkos kapcsolatáról a színésznő

Csala Zsuzsa a Mokkában mesélt a Whiskyshez fűződő viszonyáról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár azt még talán Ambrus Attila sem tudja, mihez kezd szabadulása után, egy meghívásnak biztosan bármikor eleget tehet: Csala Zsuzsa szívesen látja egy tál levesre a whiskys rablóként ismert férfit.

A színésznő a Mokkában beszélt erről, illetve azt is felidézte, milyen körülmények között találkozott először a január 31-én szabaduló Whiskyssel.

Megsajnálta a kutyáját

A művésznő először arra emlékezett vissza a TV2 reggeli műsorában, hogy annak idején hogyan került kapcsolatba a rablóval.

- Az egyik tévécsatornán láttam, amikor elkapták másodszor, és a kutyáját is letartóztatták. Két napig volt a Teve utcában az állat mint bűnös. Ott bemutatták, hogyan ugat, vonyít és sír. Aznap éjjel nem is aludtam, annyira sajnáltam - mondta.

Majd hozzátette: nem is csodálja, hogy Ambrus visszament a gyönyörű ebért. Elmondása szerint, ha akkor elmenekül, már nem kapták volna el itthon.

- Ha engem valamivel meg lehet fogni, akkor az a kutya. És miután jelentkezett nálam egy újságírónő, neki elmondtam, hogy szeretném örökbe fogadni a Whiskys kutyáját. Ezzel címlapra kerültem. Ő pedig azt válaszolta, szintén címlapon, hogy nagyon köszöni, a kutyának már jó helye van, de szabadulása után egy tányér levesért be fog kopogtatni hozzám - árulta el.

Korábban is találkoztak

Vujity Tvrtko kérdésére elmondta, hogy korábban összefutott már a férfival: egy kávézóban ült, ahová egyszer csak belépett egy jóképű, jól fésült fiatalember sportosan.

- Mindenki nagy üdvrivalgással fogadta. Ekkor megkérdeztem, ki ez a fiú, és ott mondták, hogy egy sportoló.

A színésznő azt gondolta, hogy jól kereső focista, hiszen a helyiségben lévő játékgépekbe dobálta be a pénzt. Meg is lepődött, amikor megtudta, hogy jéghokis. Majd arról is beszélt, hogy miután a férfi mindenkit üdvözölt, neki odabiccentett, sőt, talán mosolygott is.

Csala Zsuzsa felidézte azokat az időket, amikor a Whiskys szökésben volt, és az egész ország kereste. Akkoriban egy rendőrkabarét is játszott a Vidám Színpadon, amiről később kiderült, hogy bizony a rabló is látta.

- Amikor a Kékfényben megkérdezték tőle, hogy mit csinált, amikor keresték, azt válaszolta, hogy többek közt színházba is járt. Megnézte például a rendőrkabarénkat is, és azt nyilatkozta, hogy én tetszettem neki legjobban, illetve a kutyám - emlékezett vissza a színésznő.

A leveskérdésről pedig még annyit mondott, hogy szívesen látja Ambrust, de mivel nem tud jó levest főzni, inkább rendelni fogja az ételt. A pénztárcáját nem teszi majd el, hiszen véleménye szerint, aki a kutyákat szereti, attól neki nem kell tartania.

Ezt is szeretjük