Ennivaló fotó! Csábi Bettina ikerlányai már 3 évesek

Az egykori profi bokszvilágbajnok anyukaként is olyan aktív és belevaló, mint visszavonulása előtt volt.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A jogász végzettségű Csábi Bettina 2006-ban vonult vissza végleg a profi boksztól, hogy férjével, Koller Istvánnal végre magánéletükre és a családalapításra koncentrálhassanak.

Bettina 2007 októberében adott életet tündéri ikerlányainak, Kamillának és Szávának, akik azóta igazi kis hercegnőkké cseperedtek. A bájos lurkók egyébként rendesen feladták a leckét anyukájuknak, Bettina azonban hozzászokott a kemény küzdelmekhez, így új szerepkörében sem vallott kudarcot.

Sok időt tölt az örökmozgókkal

Az egykori bokszolónő szerint lányai ugyanolyan fáradhatatlan örökmozgók, mint ő, ezért aztán minden energiájára szüksége van, hogy játékkal és családi együttlétekkel lekösse őket.

A nyarat is igyekezett úgy alakítani, hogy minél több időt tölthessen lányaival. Egy hetet együtt nyaraltak, a fennmaradó időben pedig a szülők és a nagyszülők felváltva oldották meg a fáradhatatlan gyerkőcök felügyeletét.

A kétpetéjű ikerlányok egyébként már pici koruktól fogva önálló kis egyéniségek, a sztármami szerint Kamilla inkább rá, Száva pedig inkább apukájára hasonlít.

Diétás programja miatt támadták

Az egykori világbajnok a visszavonulása után se szakított végleg a sporttal, a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás továbbra is élete szerves része maradt, a közelmúltban még egy saját életmódprogramot is útjára indított, Álomdiéta elnevezéssel.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

A népszerű módszert Bettina dietetikusok és életmódszakértők segítségével dolgozta ki, kalóriaszegény receptjeit pedig saját honlapján osztotta meg a súlyproblémával küzdőkkel.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A konkurencia azonban nem nézte jó szemmel a sportolónő ténykedését, Bettinának hamarosan a bíróságon kell bizonyítania programja szakmai megalapozottságát. Igazának megvédése múltját és ügyvédi végzettségét ismerve nem okozhat neki problémát, semmi kétség, hogy a sportos sztármami ezúttal is felveszi a kesztyűt.

Fotó: nice.hu

Ezt is szeretjük