Te fel mernéd venni ezeket a ruhákat?
Most még a kirakatban is rejtegetik őket
A sajtóbejáráson bepillantottunk a letakart kirakatok mögé! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Corvin Plaza október 22-én négy új márkaüzlettel és novemberben egy megújuló üzlettel színesíti az üzletkínálatát, a vásárlók elől elzárt területek kulisszái mögött már lázas készülődés folyik. Az üzletközpont stylistjainak vezetésével kiszivárgott néhány infó a vadiúj márkaüzletek őszi-téli divattrendjeiről is!

A november közepére kétszintesre bővülő Reserved újabb almárkája, a Concept limitált szériában kínál majd elegáns és lezser őszi ruhákat. A még szélesebb kínálatú férfi- és női részleg mellett külön gyerekcikkek is szerepelnek majd a termékskálán, a család apraja-nagyjának kínálva a legújabb divat szerinti kollekciókat!

Az őszi, téli trendben a Reservednél a vidám színek, meleg őszies árnyalatok határozzák meg, a szürkék, barnák, zöldek és pirosak különféle árnyalataiban pompázó ruhákkal könnyű lesz feldobni a ruhatárat! A vicces és sikkes kalapok és sapkák nemcsak az időjárás miatt lesznek kellemes viseletek!

A Mohito és a Sinsay kapui október 22-én nyílnak meg, egyelőre még nem sok minden látszik a kirakat mögött zajló munkákról, de a kiszivárgott információk alapján már a brandüzletek bepakolására készülnek. Az elcsípett képek szerint a Mohito tényleg extra nőies ruhákkal lesz feltöltve, a fényes, csillogó anyagok, mint a szatén, bőr, vagy flitterek és fémdíszítések lesznek most kiemelve, akár hétköznapi, akár alkalmi ruháról legyen szó.

Vadítóan nőies szerelések és hozzávalók lesznek a polcokon, a visszajelzések szerint a vásárlók már tűkön ülve várják az első shoppingroham időpontját!

A Magyarországon első üzletét nyitó Sinsay-nél is forrnak a vonalak: a hiánypótló üzlet célközönsége komoly várakozással néz a Corvin Plaza újítása elé. A tizen- és huszonéves korosztály az őszi szünetben már kezdheti is a ruhásszekrény szelektálását! A stylistok szerint az idei friss trend a Sinsay-nél a high-tech, fényes, metálszínű anyagok és kiegészítők lesznek, de a fekete-fehér kollekciók is végtelen variációval köszönnek majd vissza.

Ami egyre biztosabbnak tűnik, hogy a közeledő üzletnyitásokon akciókkal is várják a vásárlókat, a Corvin Plaza stylistjai pedig segítséget nyújtanak az érdeklődőknek az üzletek új trendjei közötti eligazodásban.

Az üzletnyitásokról és divattrendekről bővebb információért keresd a Corvin Plaza web- és Facebook oldalát!

Ezt is szeretjük