Visszatér az ismert magyar műsorvezető! A Mokkában jelentette be

Cookyt meggyőzték a rajongók, a népszerű műsorvezető visszamegy rádiózni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cooky júniusban hatalmas meglepetést okozott azzal, amikor bejelentette: 12 év után abbahagyja a rádiózást, mert azt egy tévés felkéréssel, az Ezek megőrültek! forgatásával nem tudta összehangolni. Később azt is közölte, elképzelhető, hogy a jövőben az eddig hobbiként űzött repülés kerül az első helyre: rengeteg pénzt és időt áldozott arra, hogy képzett pilóta legyen. A francia-magyar műsorvezető rajongói most ujjonghatnak, Cooky ugyanis a Mokkában közölte: visszamegy rádiózni.

- Amikor az Ezek megőrültek! című műsort forgattam, rengetegen írtak Facebookon, hogy menjek vissza rádiózni, hiányzom nekik. Én szentimentális ember vagyok, amikor olvastam azt a sok-sok üzenetet, akkor éreztem a szeretetet, és úgy gondoltam, hogy nem biztos, hogy most kellene otthagyni pikk-pakk mindent, és a repülésre koncentrálni, mint egy önző, egoista ember.

Cooky azt is elmondta, tisztában van vele, hogy amit Magyarországon rádiós és tévés műsorvezetőként elért, azt a rajongóinak köszönheti. Az ő szeretetük és a Music FM meggyőző programigazgatója elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy végül úgy döntsön, visszaül a mikrofon mögé.

Fotó: TV2/Mokka

Sorra felmondtak a köztévé híradósai - Képeken a távozó műsorvezetők

2015-ben ezek a műsorvezetők hagyták ott a csatornájukat. Nézd meg, kik ők!

Sorra felmondtak a köztévé híradósai - Képeken a távozó műsorvezetők

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük