A 2016-os Comet-gála sztárpárjai

Nézd meg, kik voltak azok a hazai sztárpárok, akik megjelentek az idei díjkiosztón!

Dia

 	Caramel és felesége, Szilvi  	Az év férfi előadója kategóriában jelölt énekes felesége, Molnár Szilágyi Szilvi átlátszó ruhájában kiérdemelhette volna a legdögösebb feleség címet a 2016-os Comet-gálán.

Caramel és felesége, Szilvi

Az év férfi előadója kategóriában jelölt énekes felesége, Molnár Szilágyi Szilvi átlátszó ruhájában kiérdemelhette volna a legdögösebb feleség címet a 2016-os Comet-gálán.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Tóth Gabi és Molnár Tibor  	Az énekesnő és párja, az X-Faktorból ismert Trap kapitány között lassan két éve dúl a szerelem.

Tóth Gabi és Molnár Tibor

Az énekesnő és párja, az X-Faktorból ismert Trap kapitány között lassan két éve dúl a szerelem.

Fotó: Orbán Violetta

Dia

 	Szabó Zsófi és férje, Zsolt  	Az RTL Klub műsorvezetője és férje friss házasokként vettek részt a Comet-gálán, hisz nincs két hónapja, hogy egy pazar esküvő keretében egybekeltek.

Szabó Zsófi és férje, Zsolt

Az RTL Klub műsorvezetője és férje friss házasokként vettek részt a Comet-gálán, hisz nincs két hónapja, hogy egy pazar esküvő keretében egybekeltek.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Weisz Fanni és vőlegénye  	Az egykori szépségkirálynő és Péter négy éve vannak együtt, a sármos fiatalember el is jegyezte Fannit.

Weisz Fanni és vőlegénye

Az egykori szépségkirálynő és Péter négy éve vannak együtt, a sármos fiatalember el is jegyezte Fannit.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Fördős Zé és barátnője, Martina  	A Konyhafőnök sztárjának életébe tavasszal kopogtatott be az új szerelem, Martinával szinte egész este el sem engedték egymás kezét.

Fördős Zé és barátnője, Martina

A Konyhafőnök sztárjának életébe tavasszal kopogtatott be az új szerelem, Martinával szinte egész este el sem engedték egymás kezét.

Fotó: Orbán Violetta

Dia

 	Király Viktor és Nagy Réka  	Az énekes és a TV2 csinos műsorvezetője már nem titkolja, szerelmesek egymásba, a Comet-gálán jelent meg először kéz a kézben.

Király Viktor és Nagy Réka

Az énekes és a TV2 csinos műsorvezetője már nem titkolja, szerelmesek egymásba, a Comet-gálán jelent meg először kéz a kézben.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter  	A legjobb színész kategória győztese színésznő feleségével vett részt a 15. Cometen, akivel már 26 év él boldog házasságban.

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

A legjobb színész kategória győztese színésznő feleségével vett részt a 15. Cometen, akivel már 26 év él boldog házasságban.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Curtis és felesége, Csilla  	A rapper októberben a Facebookon jelentette be, hogy feleségével válnak. Néhány napja viszont közölte, nem tud Csilla nélkül élni, újra randiznak. A Cometen úgy turbékoltak, mint a friss szerelmesek.

Curtis és felesége, Csilla

A rapper októberben a Facebookon jelentette be, hogy feleségével válnak. Néhány napja viszont közölte, nem tud Csilla nélkül élni, újra randiznak. A Cometen úgy turbékoltak, mint a friss szerelmesek.

Fotó: Orbán Violetta
Ezt is szeretjük
Fotó: