Ilyen Kőhalmi Zoltán a párkapcsolatában
Most sok mindenbe beavatott minket, ismerd meg te is!
Kíváncsiak voltunk milyen otthon, ezért meginterjúvoltuk. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban továbbra is nagy népszerűségnek örvend a stand-up comedy, így bizonyára kevesen vannak, akik ne ismernék a műfaj egyik legjelesebb hazai képviselőjét, Kőhalmi Zoltánt. A humorista önálló estje, az Én, Kőhalmi Zoltán a Comedy Centrálon futó műsor, a Comedy Club részeként, április 8-án, este 21:00-kor lesz látható. Ennek kapcsán beszélgettünk vele az előadásáról, illetve arról, milyen a magánéletben, a családja körében.

Zoli elárulta nekünk: a produkció ötletének váza már nagyon korán megszületett, és határozott elképzelése volt arról, hogy mit szeretne megjeleníteni a színpadon, illetve átadni a nézőknek.

- Először a liftajtó járt a fejemben, a panelházunk és a sok emlék a gyerekkoromból. Volt egy tervem, de miután Litkai Gergővel beszélgettünk róla, rengeteg dolgon változtattunk, és elmentünk a musical irányába - mesélte a humorista, hozzátéve: hamar rájöttek, hogy mégis egy önálló estről lenne szó, így a dalokkal megtűzdelt előadás a premiert követően végül csak néhány alkalommal került színpadra.

- Mi nagyon jól szórakoztunk, viszont a közönség nem igazán tudott mit kezdeni az egésszel. Aztán sikerült úgy átalakítanunk a műsort, hogy a nézőknek is tetszik, és persze én is jól érzem magam benne.

Kőhalmi nehéz esetnek tartja magát

Zoli nem mindenben ilyen rugalmas, magát kifejezetten nehéz embernek tartja. A család nyári pihenését például többek között ezért is általában a felesége intézi.

- Nem könnyű velem, mert ha nem én találom ki, hogy hová menjünk pihenni, akkor folyamatosan akadékoskodom, hogy miért pont ide vagy oda. Persze ha már ott vagyok, jól érzem magam - árulta el Zoli. - Évek óta készülünk Horvátországba, ahová még sohasem jutottunk el, mert mindig közbe jön valami - például a Dumafüred! Idén is felmerült, hogy menjünk, mire én rávágtam: megint oda?! Most menjünk máshová, ahová a végén nem utazunk el.

Bár Horvátországba tavaly sem jutottak el, annyira akartak közösen nyaralni, hogy a végén mindenhová úgy mentek, hogy pár napot ott is maradtak. Így a végén egész nyáron át csak hat-hét napot voltak otthon.

- Igazából úgy nézett ki, hogy időnként hazaugrottunk mosni, aztán mentünk is tovább.

Zoli nem tagadja: a felesége roppant határozott személyiség, aki a spontán jött ötletekből hamar tervet kovácsol, és percek alatt mindent el is intéz.

- Kaptam egy e-mailt, hogy hívnak Sydney-be fellépni. Kimentem az erkélyre, gondolkodtam, hogy is lenne ez, és egyáltalán érdekel-e. Bementem a szobába, mondtam a feleségemnek, hogy hívtak Ausztráliába. Egyből rávágta: megyünk! És már neki is állt a szervezésnek.

Ki neveli a gyerekeket?

Jó szervezőkészsége Zoli szerint nemcsak ebben mutatkozik meg, hanem a három gyermek körüli teendőket is nagyrészt ő látja el.

- Nálunk úgy néz ki a munkamegosztás, hogy a nejem inkább neveli a gyerekeket, én pedig játszom velük. Ez egy olyan tulajdonságom, amit még a feleségem is irigyel tőlem, mert nagyon jó partner vagyok a gyerekek számára. Így rá hárul a szabályok betartatásának szerepe, aminek nem feltétlenül örül, de látja, hogy én meg ebben vagyok igazán jó. Nekem minden játék egy kaland.

Ezt is szeretjük