Kiköpött Kim Kardashian - A magyar sztár elképesztően hasonlít rá ezen a fotón
Cinthya Dictator Kim Kardashianná változott, megörültek érte a rajongói.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az extravaganciájáról ismert Cynthia Dictatorra könnyűszerrel mondhatjuk, igazi kaméleon. Az évek során megannyi stílust kipróbált, láthattuk már barnán, platinaszőkén, sőt még kopaszon is. Legújabb Instagram-fotóján az egyik legnépszerűbb amerikai celeb, Kim Kardashian bőrébe bújt. 

Megszólalásig hasonlít legfrissebb képén az amerikai realitysztárra. Követői nem is hagyták szó nélkül, elhalmozták dicsérő kommentjeikkel. 

Kiköpött Kim Kardashian lett 

Egyesek attól voltak oda, hogy végre hosszú hajzuhataggal láthatták kedvencüket. „Gyönyörű vagy, eszméletlen jól áll a hosszú haj, meg minden.” Míg mások így áradoztak: „Mondhat akárki akármit, te brutál jól nézel ki, mindig és mindenhogy!”

cinthya-dictator
Fotó: Instagram/Cinthya Dictator, Instagram/Kim Kardashian

Valóban remekül fest a képen, ami az egyik legkedvesebb munkája is egyben. A művészi szabadsággal élve, Photoshoppal korrigálja képeit.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tanul, nagyon kreatív, több kiállításon is bemutatta már alkotásait. Az átváltozóművész-oldalát a fotóin is megmutatja: láthattuk már például harcos jelmezben, Jeanne d'Arcként pózolni.

Volt, hogy zombi arcfestéssel riogatta közönségét. Mivel imádja az elvadult sminkeket, rögtön vállalta ezt a hátborzongató fotózást - a The Walking Dead című horrorsorozatot népszerűsítette így.

Jézusként is megmutatta már magát az ezerarcú sztár. Ez merész vállalkozás volt, kapott érte hideget-meleget a közösségi médiában, de ő a művészetnek él, nem érdeklik az utálkozó hozzászólások, teret enged önkifejezésének.

 Hazai sztárjaink, akik hollywoodi színésznőkre hasonlítanak

Képes összeállításunkban megnézheted a kísérteties hasonlóságot hét hazai sztárunk és világsztár másaik között. Jobbra a magyar sztárok, balra pedig külföldi hasonmásaik láthatók. 

Ezt is szeretjük