Már csecsemőként modellkedett - Felnőttként megosztó magyar sztár lett belőle
Cinthya Dictator szinte a szülőszobából csöppent a modellvilágba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cinthya Dictator az egyik legmegosztóbb híresség hazai sztárjaink közül: szeret feltűnést kelteni, rengetegszer láthattuk már extrém külsővel, kopaszon vagy épp Kim Kardsahian-hasonmásként pózolni. 

Kiderült, a harmincéves híresség már újszülöttként is felhívta magára a figyelmet.

Cinthya Dictator babamodell volt

Az extravagáns sztár Szulák Andrea műsorában megosztott egy-két régi történetet magáról. A Nyugi! Köztünk marad adásában derült ki róla az is, hogy már csecsemőként modell volt.

- A babaruhára valót én kerestem meg, hozta a postás a pénzt, és kérdezte, hogy: "ki az a Cinthya?" Édesanyám rám mutatott, és azt válaszolta, hogy "az a csecsemő". Úgymond, a szülőszobán fedeztek fel - mesélte a Life TV műsorában.

cinthya-dictator-life
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Instagram-oldalán nem lehet nem észrevenni, milyen szerelmesen pózol kedvesével, Molnár Tamással. A talkshow-ban is megemlítette, mennyire boldog most, úgy érzi, hogy valóra váltotta álmait.

- Úgy érzem, hogyha most vége lenne az életemnek, akkor is azt mondhatnám, hogy tulajdonképpen a csúcson hagynám abba. Kislányként a vízióm az volt, hogy ilyen ember leszek, amilyen most vagyok. Ha találkoznék a gyerekkori énemmel, szerintem azt gondolná, hogy milyen cool lettem. 

Demcsák Zsuzsa fiatalon

A csinos műsorvezető szeret a régi szép időkről nosztalgiázni közösségi oldalán, az elmúlt években összegyűlt pár régi fotó róla, képes összeállításunkban mi most ezek közül válogattunk.

Ezt is szeretjük