Ebben különböznek a nők és a férfiak az első randin
Te megfigyelted már ezeket?
Randizni néha jó, néha inkább kínos. Így viselkedünk közben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nőcsábász gasztrokritikus, lisztre is érzékeny cukrászjelölt leányzó, randivacsorák mulatságos és fura szituációkkal - ez a VIASAT3 műsorán november 23-án debütáló Chili vagy Mango alapsztorija.

A sorozat két főszereplője Lili, a szende cukrászlány, akit Michl Júlia alakít, és Zénó, a nőcsábász ételkritikus, akit Poroszlay Kristóf formál meg. Ők ketten minden epizódban egy randivacsorán találják magukat, a nézők pedig felváltva követhetik a két főhős pofára esésekkel vagy katasztrofális végkifejlettel tarkított társkereső történeteit. Zénó, a 28 éves ételkritikus a siker fia. Az ízletes falatoknál csak egyet szeret jobban: a nőket.

Adott hát az egyenlet, kellemest a hasznossal, minden étteremszemle legyen egyben egy randi is. Persze a vadászösztön mögött ott lapul a titok: különféle bugyikban kutatja az egyéniségét, és a lelke mélyén attól retteg, hogy egyszer rá is lecsap a szerelem.

Lili 21 éves, bájosan szép értelmiségi lány, akibe harangszóra szeretnek bele a legkülönbözőbb férfiak, de ő ezt diplomatikusan figyelmen kívül hagyja. Hősnőnk a méltán híres Dobos család legkisebb lánya, így - mióta az eszét tudja - cukrász akar lenni. Nem csoda hát, hogy sorscsapásként éli meg a sorozat elején diagnosztizált lisztérzékenységét. Célja, hogy továbbra is a legínycsiklandóbb falatok közt maradjon, ezért végigjárja a gluténmentes univerzum összes kegyhelyét. Persze minden alkalomra kell egy szakavatott férfi, aki segíti őt. A probléma csak az, hogy a lovagok egészen más céllal érkeznek, mint a mit sem sejtő naiva.

Lili számára már-már úgy tűnik, nem is léteznek normális pasik, míg végül egy dupla randin össze nem fut a sármos Zénóval. Hőseink rögtön erős vonzalmat éreznek egymás iránt, de közben sejtésük sincs arról, hogy kicsoda a másik. Lili ugyanis gyűlöli a hírhedt ételkritikust, aki kegyetlenül lehordta cukrászdájukat. A gasztropunk Zénó hamar rájön arra, hogy a bájos Lili a Dobos család tagja, ezért megpróbálja eltitkolni, hogy ki is ő valójában. Azonban fantázia és variációk ide vagy oda, ő sem kerülheti el az elkerülhetetlent: az igazságra fény derül.

A Chili vagy Mango filmprodukció eredeti ötlete Ipacs Gergelytől és Lőrincz Nándortól származik, akik közösen dolgozták ki a rövid jelenetekre és közeli képekre építő formátumot. A sorozat további szereplői: Fullajtár Andrea, Réti Adrienn, Keresztes Tamás, Trokán Nóra, Stefanovics Angéla, Kovács Lehel.

Chili vagy Mango – november 23-tól öt napon át a VIASAT3 műsorán!

Ezt is szeretjük