2 év után a szakítás mellett döntött az RTL Klub sztárja - Ezzel indokolta
Patocska Olivér két év után kiszáll a ByTheWay együttesből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két évvel a megalakulása után kiszáll a ByTheWay együttesből Patocska Olivér. Döntése azért is meglepő, mert az X-Faktor történetének eddigi legsikeresebb zenekara egész nyárra be van táblázva, fiatalok - főleg lányok - tömkelege rajong értük.

A ByTheWay az X-Faktorban - Patocska Olivér balról a második

- Kilépek a ByTheWay-ből, a srácok nélkülem fogják tovább folytatni majd a karrierjüket, és nagyon jók lesznek - jelentette be a 22 éves énekes az RTL Klub Fókusz című műsorának kamerái előtt.

Indoklása szerint sem zeneileg, sem üzletileg nem tudtak megegyezni. Tervei szerint néhány hónap múlva külföldön próbál szerencsét.

- Nekik van egy elképzelésük, ami abszolút működik, ez látszik is a színpadon, és nekem is van egy teljesen más elképzelésem a zenei pályáról. Nyilván én nem fogom szólóban folytatni, mert nem vagyok annyira tehetséges zenész, hogy megálljam a helyemet egyedül - árulta el Patocska Olivér.

A ByTheWay már csak három taggal koncertezik. Érdekesség, hogy 2011-ben háromfős zenekarként indultak, 2012-ban egészen a Mentorok Házáig jutottak, majd Patocska Olivér és Szikszai Péter mellől kiszállt a harmadik tag, ugyanakkor kiegészültek Vavra Bencével, illetve Feng Ya Ou-val, így jutottak be a 2013-as X-Faktorba.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

BRAVO OTTO Gála 2014

A BRAVO 22. alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat május 31-én. 5+2 kategória nyertesei vehették át az arany OTTO szobrokat egy nagyszabású show keretében. Ha kíváncsi vagy, 2014-ben kiket díjaztak, nézd végig képes összefoglalónkat!

Ezt is szeretjük