Látványos változás! A TV2 sztárja meglepő lépésre szánta el magát
Brózik Klári úgy döntött, hogy rövidre vágatja hosszú, barna haját, de új frizuráját még szoknia kell.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapok során Liptai Claudia és Ördög Nóri is bevállalta azt, amit csak a legbátrabbak mernek: levágatták hosszú hajkoronájukat - most pedig Brózik Klára is beállt azon hazai sztárok sorába, akik így cselekedtek.

A 30 éves színésznőt egyelőre hosszú hajjal láthatjuk a Jóban Rosszban című sorozatban, ám valójában - ezt még csak kevesen tudják - a hétvégén levágatta a haját!

Komoly változások várhatók

De vajon mi lehet az oka mindennek? Káldor Margit doktornő megformálója az Aktívnak árulta el nemrég, hogy bizony komoly változások történnek majd a sorozatban, elengedhetetlen volt tehát részéről a radikális stílusváltás.

- Hatalmas változások lesznek a sorozatban. Margitkával nagyon sok minden fog történni, és amikor egy nőnek nagy változások jönnek az életében, akkor nagy valószínűséggel a haján is változtat, úgyhogy lehet, hogy piros is leszek - nyilatkozta humorérzékről is tanúbizonyságot téve Brózik Klári.

A TV2 népszerű szappanoperájának sztárja mellesleg hazánk egyik legkedveltebb fodrászával, Hajas Lászlóval közösen találta ki az új frizurát - az Aktív stábja pedig jelen volt akkor is, amikor a földre hulltak az első tincsek.

"Beindítja a nők fantáziáját"

- Én nagyon örülök, amikor egy-egy hazai sztár le meri vágatni a haját, mert ez bizony be tudja indítani a nők és fodrászok fantáziáját is - kommentálta a drámai pillanatokat Hajas László.

Brózik Klárinak mellesleg még meg kell szoknia új külsejét, lévén hosszú évek óta nem volt ilyen rövid a haja, frizurájával azonban, legyen még bármennyire is szokatlan, saját bevallása szerint teljesen meg van elégedve.

- Kifelé-befelé abszolút jól funkcionál, ha jól látom, és jön a nyár, a frissesség, ez pedig egy bolondos haj - árulta el a csinos sorozatsztár, akinek karakterére ki tudja, milyen meglepetések várnak.

A készítők szerint ugyanis bővelkedni fog a Jóban Rosszban váratlan fordulatokban, ennek ellenére még egy darabig biztosan nem láthatjuk majd Brózik Klári új frizuráját a tévék képernyőjén.

Ezt is szeretjük