Brasch Bence egy 14 évvel idősebb nővel él együtt
A Csillag születik ifjú szívtiprója nem titkolta el, hogy egy nála jóval idősebb nővel él egy fedél alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brasch Bence a fiatal és idősebb hölgyek érdeklődésének középpontjában áll, mióta felbukkant a Csillag születik második szériájában. Az 1991. május 4-én született énekesért szó szerint megőrülnek a nők, és ez érthető is, hiszen a fiatal srác nemcsak énekhangjával, de jóképűségével is hamar kivívta az ellenkező nemű nézők rajongását.

Kép: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A mosonmagyaróvári fiú elcsábítását pedig bizony csak kevesen érzik legyőzhetetlen akadálynak, Brasch postafiókját ugyanis rendszeresen árasztják el a különféle rajongói levelek és szerelmes vallomások, de az utcán is szemrebbenés nélkül megkörnyékezik a lányok, sőt, az idősebb asszonyok is!

Nem volt még igazán komoly kapcsolata

A Csillag születik szívtiprója pedig sosem rejtette véka alá, hogy jelenleg egyedülálló, arról nem is beszélve, hogy eddigi élete során nem is igazán volt még komolyabb kapcsolata. Éppen ezért döbbentette meg és tette féltékennyé rajongóit, amikor néhány hete kiderült, hogy Bence bizony egy nála 14 évvel idősebb nővel él együtt.

Mi lehet ennek az oka, és milyen viszony fűzi őket össze, merült sokakban jogosan a kérdés. Aggodalomra azonban semmi ok, Bence ugyanis csak azért húzta meg magát menedzsere, Vermes Orsolya budapesti lakásában, mert teendői miatt Mosonmagyaróvárról Budapestre kellett költöznie.

Sokat segít neki a menedzsere

Tehát pusztán munkakapcsolat van köztük, amelyről Bence kendőzetlenül beszélt a Fókusz egyik márciusi adásában. Elmondta, hogy ez csupán átmeneti megoldás, Orsolya pedig nagyon sokat segít neki, többek között ő fuvarozza gépkocsijával fővárosunkban.

Brasch pedig saját bevallása szerint a mai napig nem találta meg az igazit, ennek ellenére hírbe hozták már Lolával, habár ezeket a híreszteléseket mindketten cáfolták.

A jelenleg az első albumán dolgozó énekesnek mellesleg nemhogy a lányokra, hanem az iskolára sem jut elég ideje, ezért magántanuló lett, de ki tudja, talán a tavasszal együtt a szerelem is beköszönt az életébe.

Ezt is szeretjük