A Csillag Születik tinisztárjából irtó sármos pasi lett - Így néznek ki ma a műsor felfedezettjei

Friss fotókon a Csillag Születik legnépszerűbb énekesei és énekesnői.

brasch-bence-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tíz évvel ezelőtt indult a Csillag Születik, ahol az énekesek és zenészek mellett táncosok, humoristák, zsonglőrök, artisták, bűvészek, illetve vers-, próza- és mesemondók mutathatták meg a zsűrinek és a nézőknek, hogy milyen műfajban a legtehetségesebbek. Az RTL Klub tehetségkutató műsorából mostanáig összesen négy évad készült, a legutolsó pedig öt évvel ezelőtt ért véget Mészáros János Elek győzelmével.

A műsorban rajta kívül számos tehetséges előadóművészt ismerhettünk meg, gondoljunk csak például Brasch Bencére, aki alig múlt 18 éves, amikor elénekelte Máté Péter örökzöld Most élsz című dalát. Habár a harmadik középdöntőben végül kiesett, mégis hatalmas rajongótáborra tett szert a műsornak köszönhetően, amely a karrierjét is beindította.

A Csillag Születik felfedezettje mostanáig négy slágerlistás dallal örvendeztette meg rajongóit, de zenei karrierje mellett a tanulmányait sem hanyagolta el, a műsor után ugyanis a Budapesti Operettszínház musical szakán kezdett el tanulni, egy évvel később pedig fel is lépett a Rómeó és Júlia musicalváltozatában, amiben ő alakította Merkutiót. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változtak a Csillag Születik legnépszerűbb felfedezettjei.

Ezt is szeretjük