Friss: összeverték a magyar híradóst! Műsort sem tud vezetni a 46 éves Borsa Miklós
Megtámadták és bántalmazták az M1 műsorvezetőjét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A munkája miatt megtámadták és bántalmazták az M1 egyik műsorvezetőjét - hangzott el az M1 aktuális csatornán kedden délelőtt.

Tájékoztatásuk szerint Borsa Miklóst Balatonfüreden támadták meg. Először azt kérdezték tőle, ő mondja-e a híreket, majd rárontottak és ütötték, közben azt ordították neki: "Most hazudj!".

Műsort sem tud vezetni

A műsorvezető a történtekhez képest jól van, de nincs olyan állapotban, hogy műsort tudjon vezetni, otthonában gyógyul.

"Megdöbbenéssel fogadtuk a hírt, hogy a munkánk miatt fizikai bántalmazás érhet bennünket, de természetesen az M1 valamennyi munkatársa a történtek ellenére is tovább végzi feladatát" - hangsúlyozták az M1 aktuális csatornán.

A 46 éves Borsa Miklós 1995-ben rádiósként kezdte műsorvezetői pályafutását, később vezette a Nap-keltét, majd éveken keresztül a TV2 csapatát erősítette.

Volt a Jó reggelt, Magyarország című hírműsor műsorvezetője, ezt követően egészen 2004-ig a TV2 főszerkesztői posztját töltötte be.

2006-ban került a Duna TV hírműsoraihoz, számos műsorban láthatták a nézők - Híradó, Váltó, Közbeszéd, Heti hírmondó, Mi vagyunk az unió - majd hat évvel később az M1 híradósa lett.

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük